Neem uw kinderen gerust mee tijdens een dagje op De Fred, want er is genoeg te beleven voor alle leeftijden.

Lees meer

De Fred is centraal gelegen nabij de haven en het strand van Scheveningen, het winkelgebied ligt op slechts vijf minuutjes lopen.

Lees meer

In de straten rondom De Frederik Hendriklaan kan er tot 13:00 bijna overal gratis geparkeerd worden. Daarna geldt er een tarief van 1,70 per uur. Ook is De Fred goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Lees meer

De geschiedenis van 'de Fred'

De Frederik Hendriklaan, in de volksmond beter bekend als “De Fred”, is één van de meest charmante winkelgebieden van Den Haag. Gelegen in de prachtige wijk Statenkwartier vindt u hier bijna een kilometer aan uniek winkelplezier. De variatie in het aanbod van de ruim 130 winkels zal u zeker doen verbazen. Het ruime aanbod van de winkelstraat kenmerkt zich door de vele gespecialiseerde ondernemers op het gebied van mode, vrije tijd, wonen, eten en drinken, hobby, reizen en nog veel meer. Maar ook voor uw dagelijkse boodschappen bent u hier aan het juiste adres. Voor menig Hagenaar is dit The Place to Be, want dit unieke stukje Den Haag is net even anders dan de rest van de stad.

Met de haven van Scheveningen, het Omniversum, het Museon, het Haags Gemeentemuseum, het World Forum theater en Madurodam om de hoek, weten velen hun weg te vinden naar de Frederik Hendriklaan. Toeristen, expats, Hagenaars en mensen uit het hele land komen hier om de unieke sfeer te ervaren. In 2012 werd de Laan nog uitgeroepen tot meest sfeervolle winkelstraat van Nederland. Waarom? Gaat u maar eens kijken en ontdek het geheim van De Fred. U bent van harte welkom!