Openingstijden

ma - vr08:00 - 18:00
za08:00 - 17:00
zo Gesloten

Contact

Wij zijn nog een ouderwetse drogisterij die nog service en vakkennis in huis heeft, die de moeite wil nemen iets voor u te bestellen en bereidwilligheid uw van dienst te staan hoog in het vaandel hebben staan.

Als u bij ons binnen komt in de winkel ziet u dat wij een ander soort drogist zijn dan andere wij bedienen u nog in een witte jas. In het assortiment hebben wij borstelwerk, waspoeders, schoonmaak artikelen, afwasborstels, vaatdoeken modern of katoen, poeder stijfsel, boenwas en marmerwas. Daarnaast ontbreken natuurlijk ook medicijnen, vitamines, homeopathie en de normale drogisterij artikelen niet. Voor Den Haag zijn wij de speciaalzaak voor mondverzorging wij hebben op advies van tandartsen en mondhygienisten een zeer grote collectie tandenborstels, ragers, floss, tandpasta uit binnen of buitenland.

Wij verkopen een zeer grote collectie gedecoreerde servetten gemiddeld hebben wij 250 soorten op voorraad. Zoekt u mooi of geurend toiletpapier wij verkopen edet, page, lotus, P&D 30 motieven en van Marks & Spencers.

Zoekt u nog de ouderwetse maten kaarsen van Gouda grote kans dat u ze bij ons wel vindt.

Wij importeren uit het buitenland diverse drogisterij artikelen, die nergens anders in Nederland verkocht worden.

Vanaf 50 euro gratis bezorgen in heel Nederland.