Openingstijden

ma12:00 - 18:00
di09:30 - 18:00
wo09:30 - 18:00
do09:30 - 18:00
vr09:30 - 18:00
za09:30 - 17:00
zo12:00 - 17:00

Contact

  • Holland & Barrett
  • Frederik Hendriklaan 203
  • 2582 CB Den Haag
  • T 070-3060586
  • routebeschrijving

Holland & Barrett is een gezondheidswinkel waarin kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier een belangrijke plaats inneemt.

De wereld verandert snel waardoor mensen steeds minder vrije tijd hebben. Minder vrije tijd om te besteden aan ontspanning, familie, vrienden of zichzelf. Internet, mobiele telefoons, hogere werkdruk en veel sociale “verplichtingen” zorgen ervoor dat er weinig tijd overblijft om te genieten. Binnen deze hectische wereld bieden de winkels van Holland & Barrett een punt van rust. Rust om eens even stil te staan bij de kwaliteit van het leven. Rust om eens even stil te staan bij onze gezondheid, onze verzorging en het feit dat we graag wat meer onszelf én anderen willen verwennen.

Assortiment
Binnen het assortiment van Holland & Barrett vind je een natuurlijke mix van gezonde en lekkere producten en ligt de nadruk op innerlijke en uiterlijke verzorging. Naast homeopathische geneesmiddelen, sportvoeding, voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten kun je bij Holland & Barrett ook terecht voor relaxproducten, theeën, kruidensoorten, zoetwaren, gezonde voeding en verrassende cadeauartikelen.

Eigen merk
Holland & Barrett is sterk in haar eigen merk. In onze winkels vind je ongeveer 850 producten van het De Tuinen merk. Al deze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij bieden je deze producten aan voor de beste prijs.

Het assortiment van ons eigen merk bestaat onder andere uit:

- Holland & Barrett voedingssupplementen bestaande uit vitaminen, mineralen, kruiden en specials.
- De Tuinen verzorgingsproducten bestaande uit diverse gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, voetproducten, babyproducten en speciale verzorging voor de man.
- Thee
- Noten, Zaden, Zuidvruchten & Granen
- Snoep
- Etherische oliën
- Wierook

Persoonlijk advies
Onze medewerkers beschikken over een schat aan kennis op het gebied van gezondheid, verzorging en natuurlijk genieten. Deze kennis willen zij graag met jou delen. Onze medewerkers kennen de producten en het verhaal achter de producten en blijven door continue training op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Hierdoor kunnen ze een verantwoord en persoonlijk advies geven bij het maken van je keuze. Lees HIER verder over ons deskundig advies.

Klik HIER voor onze Facebookpagina.

.