“Wanneer je bij ons in de salon bent geweest, zegt je partner ‘wat zie je er goed uit’ in plaats van te vragen of je bij de kapper bent geweest!”, aldus Rob Peetoom.

Meer info

Met ruim 13.000 producten op het gebied van geuren, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland.

Meer info

Altijd goed, altijd lage prijs! Bekijk ons brede assortiment.

Meer info

Holland & Barrett is een gezondheidswinkel waarin kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier een belangrijke plaats inneemt.

Meer info

Trekpleister is met ruim 130 winkels en zo'n 1.100 medewerkers een belangrijke speler op de Nederlandse Health & Beauty-markt.

Meer info

In het Statenkwartier vindt u Vitaminstore Den Haag. De winkel bevindt zich op de Frederik Hendriklaan wat in de volksmond ook wel "de Fred" genoemd wordt.

Meer info

In Nederland hebben we te weinig zonmomenten om het hele jaar door voldoende vitamine D aan te kunnen maken.

Meer info

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

Meer info

Steeds verrassend, altijd voordelig

Meer info

Eén van de meest herkenbare winkels aan de beroemde Frederik Hendriklaan in Den Haag, 'de Fred' in de volksmond, is 'Hollywood'.

Meer info

Wij zijn nog een ouderwetse drogisterij die nog service en vakkennis in huis heeft, die de moeite wil nemen iets voor u te bestellen en bereidwilligheid uw van dienst te staan hoog in het vaandel hebben staan.

Meer info

Doen waar we goed in zijn en dat is waxen. Niets meer en niets minder! Onze salons onze medewerkers en onze producten; alles is enkel gericht op waxen. En dan met name op onze specialiteit voor zowel vrouwen als mannen, Brazilian waxing.

Meer info

De kappers van Kinki hebben een speciale opleiding op de Kinki Academy achter de rug waardoor ze hebben geleerd om creatieve ideeën toe te passen op haar.

Meer info

Al 21 jaar gevestigd op de Fred.

Wij zijn gespecialiseerd in pruiken en haarstukjes. Tevens hebben wij een zeer uitgebreide collectie mutsjes, hoedjes, petten en sjaals.

Meer info

Zoek je kwaliteit voor een vriendelijke prijs en wil je naar de kapper wanneer dat jou uitkomt?

Meer info

Welkom op de pagina van de Douglas op de Frederik Hendriklaan. Dit gezellige familiebedrijf heeft zijn deuren geopend op 10 maart 2016 en is al bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld van de Frederik Hendriklaan.

Meer info

In 1987 zag Martinhair het levenslicht. Gestart door een 21-jarige enthousiasteling die schuilgaat onder de naam Martin Harms.

Meer info

Schoonheid is de best mogelijke versie van jezelf zijn, van binnen én van buiten

Meer info

Arjen de Graaff Hairstyling is een professionele salon gelegen in een drukke en gezellige winkelstraat in het statenkwartier te Den Haag.

Meer info