Openingstijden

ma12:00 – 18:00
di10:00 – 18:00
wo10:00 – 18:00
do10:00 – 18:00
vr10:00 – 18:00
za10:00 – 17:00
zo12:00 – 17:00 *
*Zondag gesloten

Contact

Zilch opent op zaterdag 22 september 2018 haar deuren op Frederik Hendriklaan 256. Naast de kleurrijke damescollectie van het merk zullen ook lifestyle producten verkocht worden. Tijdens de opening is de nieuwe wintercollectie tegen aantrekkelijke korting verkrijgbaar. 

Het merk Zilch, een familiebedrijf

Het dameskledingmerk Zilch wordt gekenmerkt door goede pasvormen voor verschillende figuren, vrolijke kleuren en opvallende prints. Ook staat Zilch bekend om klassieke modellen in rustige tinten en fijne basics van natuurlijke materialen zoals linnen, wol, bamboe, katoen, viscose en zijde. Goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De organisatie achter het merk Zilch is een familiebedrijf met kantoor en showroom in Amsterdam. Naast Den Haag heeft Zilch eigen winkels in de steden Amsterdam, Apeldoorn, Maastricht, Rotterdam, Nijmegen en Gent.

Zilch Den Haag

Zilch Den Haag opent haar deuren in een van de meest befaamde winkelstraten van de stad, de Frederik Hendriklaan. De straat kent verschillende boetiekjes die elkaar aanvullen.
Zilch Den Haag biedt naast de eigen collectie ook andere merken aan zoals broeken van Corel en tassen van Sticks & Stones.

‘Bij Zilch Den Haag onderscheiden wij ons doordat we voornamelijk ons eigen merk verkopen. De collectie, gemaakt voor alle soorten figuren, is goed te combineren, zit lekker en maakt je vrolijk! Wij richten ons op vrouwen die kwalitatief goede kleding willen dragen en die houden van kleur! Bij ons krijg je eerlijk advies en we hebben korte lijnen met de ontwerpers en productiedames van Zilch, waardoor wij feedback van onze klanten rechtstreeks kunnen doorgeven’, aldus de retailmanager van Zilch, Astrid Seijlhouwer.