Openingstijden

ma09.00-17.30
di09.00-17.30
wo09.00-17.30
do09.00-19.00
vr09.00-17.30
za09.00-17.00
zo Gesloten

Contact

De beste oog- en hoorzorg voor de beste prijs!

Ook tijdens de Corona crisis kunnen wij oogmetingen op afstand uitvoeren. Dit houdt in dat de klant en de opticien niet in dezelfde ruimte aanwezig zijn, waardoor u veilig uw meting uit kunt laten voeren. 

De metingen, reparaties en service zijn op afspraak, bel 070-3584458 om deze nu te boeken!

                                                     ---------------------------------------------------

Bij Specsavers geven wij om uw ogen. Onze deskundige oogmetingen worden uitsluitend door gediplomeerde opticiens uitgevoerd. 

Wij adviseren uw ogen één in de twee jaar te laten controleren, dit advies geldt voor volwassenen, maar ook voor kinderen van 10 jaar of ouder. Zo kunnen wij vervelende problemen als onscherp zicht op tijd verhelpen. U kunt online een afspraak maken voor een brilmeting of contactlens aanpassing.

 

Ooggezondheidsonderzoek.

Ten minste de helft van al het verlies van gezichtsvermogen kan worden voorkomen indien dit in een vroeg stadium wordt gedetecteerd en behandeld.  Afhankelijk van uw situatie en behoefte wordt gekeken welke testen en onderzoeken nodig zijn.

Ervaart u klachten zoals bijvoorbeeld droge ogen? Komen er (erfelijke) ziektes in uw familie voor, zoals glaucoom, maculadegeneratie of suikerziekte? Of wilt u er gewoon zeker van zijn dat uw ogen in goede conditie zijn? Boek dan een afspraak bij onze optometrist!

Een Ooggezondheidsonderzoek bestaat onder andere uit:

- Uitgebreide oogmeting

- Oogdruk meting

- Bio-microscopisch onderzoek

- Digitale foto van het netvlies

- Uitgevoerd door gekwalificeerde optometristen

 

Hoorzorg.

Niet alleen de beste oogzorg, maar ook de beste hoorzorg vind u in onze winkel! Gun uzelf een goed gehoor, de audicien is uw eerste aanspreekpunt wanneer u hinder ervaart. Specsavers heeft hoortoestellen voor elk type gehoorverlies. Loop eens binnen, u loopt weer naar buiten met een goed gehoor én een goed gevoel.

Partners:
Luc Sligchers        - Opticienpartner
Wanda Bogaarts   - Retailpartner
Daan van Boven   - Audicienpartner