De hoge kwaliteit bloemen en onze liefde voor het vak zorgen ervoor dat wij u bloemcreaties kunnen aanbieden waarin u lef en pure passie terugziet. Omdat we altijd opzoek zijn noviteiten, lopen we vaak voorop in trends. U vindt bij ons dus altijd het nieuwste van het nieuwste!

Meer info

Met u laten wij graag zien welk slaapcomfort wij u kunnen bieden. Wilt u een bed met een wat hogere instap? Of is een bed met een elektrisch verstelbaar rugdeel meer iets voor u? Gaat uw voorkeur uit naar een boxspring, of naar een bepaald merk?

Meer info

De mooiste (rouw)boeketten van Den Haag!

Meer info

Wauw is een plek om ideeën op te doen, een winkel om een cadeautje te kopen, een werkplaats waar je geïnspireerd vandaan komt en, een groene oase!

Bijzondere planten, droogbloemen, kaarten, tweedehands meubeltjes, bureau, kast, glaswerk, handgemaakt, gebreid, wol, sieraden, unieke cadeautjes, potten en vazen.

Meer info

't Kegeltje voor al uw bloemen en planten.

Meer info

De winkel voor iedereen, met een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor het huishouden, speelgoed en tuinmeubelen.

Meer info

Antiek gaat over schoonheid en vakmanschap. Tijdloos met een bijzonder verhaal. Antiek Brocante in Den Haag is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar iedere dag vol passie werkt binnen de antiekwereld. U vindt bij ons vele interessante goederen, we zijn ook zeer geïnteresseerd in het opkopen van antieke stukken.

Meer info

Poush is een shop-in-shop waar ondernemers, designers en start-ups een eigen plekje krijgen om hun labels fysiek te presenteren en hun producten te verkopen.

Meer info

 

Onze winkel op de Fred staat vol met kleurrijke, betaalbare en aparte woonaccessoires, lifestyle producten, kadootjes, meubelen en verlichting voor groot & klein!

Meer info