Openingstijden

ma - vr10:00 - 19:00
za10:00 - 19:00
zo12:00 - 19:00

Contact

Simon de Vogel is een traiteur/specialiteitenwinkel die 35 jaar geleden op de Haagse Frederik Hendriklaan is begonnen als een kaaswinkel en is uitgegroeid een van de meest gewaardeerde traiteurs van ons land.

Dit blijkt uit de verschillende media aandacht en het tot driemaal uitroepen van beste specialiteitenwinkel traiteur door de overkoepelende brancheorganisatie.

Na een grootschalige verbouwing is het accent vooral gelegd op de open keuken waar de diverse koks dagelijks bezig zijn met de productie van de vele huisgemaakte heerlijkheden. Dennis Vinken de huidige chef kok van de Cees Helder academie is tegenwoordig verantwoordelijk voor de verse maaltijden in onze winkel. Simon de Vogel Traiteur richt zich op mensen met een goede smaak, die lekker eten willen kopen wat deels kant en klaar of geheel klaar is. Simon de Vogel Traiteur richt zich op mensen die meer willen dan iets uit de supermarkt en die gaan voor de restaurantbeleving thuis.

Men kan er terecht voor een belegd broodje, terrine de foie gras, truffels of voor een compleet aangeklede borrel of buffet. De kant en klaar maaltijden nemen een steeds omvangrijkere plaats in het assortiment van Simon de Vogel.