In de buurt

De Fred is centraal gelegen nabij de haven en het strand van Scheveningen, het winkelgebied ligt op slechts vijf minuutjes lopen. Om de hoek liggen het Omniversum, Het Gemeentemuseum, Museon, Madurodam en het World Forum Theater. Deze bekende culturele trekpleisters zijn ideaal om een dagje shoppen mee te combineren.

Omniversum

Omniversum is een grootbeeldfilmtheater. Het scherm heeft de vorm van een halve bol en loopt half rondom het publiek. Dit koepelscherm is zo groot als een half voetbalveld.

Gemeentemuseum

Kunst verruimt je blikveld en scherpt je geest. Het brengt je in aanraking met zienswijzen van anderen, draagt bij aan de ontwikkeling van gevoel voor schoonheid, stimuleert het denken en roept eigen creativiteit wakker.

Madurodam

In Madurodam ontdek je met elkaar wat Nederland zo bijzonder maakt. In Madurodam vind je allemaal leuke interactieve ‘doe-dingen’. Als bezoeker kruip je bijvoorbeeld zelf in de huid van een piloot en leer je vliegen op Schiphol.

World Forum

Het World Forum, voorheen het Nederlands Congres Centrum (NCC) en World Forum Convention Center (WFCC), is een groot multifunctioneel gebouw waar diverse bijeenkomsten van allerlei aard worden georganiseerd, zoals congressen, festivals, concerten, recepties, beurzen en persconferenties.