De Fred in beweging

Nieuwe gevels voor Paagman
en Nolten

Twee winkels die al vele jaren een positieve bijdrage leveren aan de gezelligheid op de Fred hebben recentelijk de gevels vernieuwd. En het resultaat mag er zijn. Prachtige gevels die de karakteristieke uitstraling van De Fred nog meer versterken. Ook het interieur van beide winkels heeft een complete make over gehad dus kom snel een keer kijken naar het resultaat.

Meer over Paagman ›Meer over Nolten Schoenen ›

Compleet nieuwe stijl en interieur voor Hollywood

Hollywood is al jaren lang een waar begrip op de Fred. Onlangs heeft het prachtige hoekpand op de kruising met de Willem de Zwijgerlaan een metamorfose ondergaan waarbij niet alleen het uiterlijk van de winkel onder handen is genomen maar waar ook het assortiment flink werd uitgebreid. Naast de vertrouwde service op het gebied van persoonlijke verzorging is vindt u vanaf nu ook alles op het gebied van fashion & living bij Hollywood.

Meer over Hollywood ›

Nieuwe Kindermodewinkel op de Fred: One First Step

In het voormalig pand van Eyewish opticiens (Eyewish is onlangs verhuisd naar nr. 179) vindt u prachtige collectie’s kinderkleding; mooie en kwalitatief goede kleding met een Franse stijl voor kinderen vanaf 1 maand tot 16 jaar. Het team van One First step staat klaar voor een kennismaking en persoonlijk advies.

Meer over One First Step ›

Kaatje aan de Rein organiseert jaarlijkse kerstmarkt

Kaatje aan de Rein is een begrip op de Fred op het gebied van cadeau’s en woonaccessoires. U kunt hier de leukste ideeën opdoen voor uzelf maar zeker ook voor uw kinderen. De komende maanden kunt u zich laten verrassen door de, inmiddels traditionele, sprookjesachtige jaarlijkse kerstmarkt die in de winkel met veel zorg is opgebouwd. Bij Kaatje aan de Rein vindt u Kerstartikelen die net even anders zijn dan u gewend bent.

Meer over Kaatje aan de Rein ›

Kinki Kappers

En om het geheel voor de feestdagen compleet af te maken kunt u natuurlijk ook uzelf laten verrassen bij één van de haarstijlers die u op de Fred te vinden is. Kinki kappers staat voor creativiteit en gebruikt de nieuwste technieken om uw kapsel een complete nieuwe look te geven.

Meer over Kinki Kappers ›

Luna Azul 10 jaar op de Fred!

Al weer 10 jaar geleden opende de hippe damesboutique Luna Azul haar deuren. Luna Azul is uitgegroeid tot één van de mooie boutiques met een eigen stijl en uitstraling waar de Fred trots op is.

Meer over Luna Azul ›

Sabon opent de deuren op de Fred

Nu ook op de Fred: Sabon! Stap de wereld binnen die Sabon heet en omring jezelf met luxe en weldaad. Kom naar de winkel en probeer onze producten, ontspan en geniet! Ruik er de magische geuren, voel de natuurlijke materialen en proef aan de opwindende atmosfeer.

Meer over Sabon ›

Organic Food For You in een modern jasje

Alweer enige tijd een vertrouwd gezicht op De Fred maar zeker het vermelden waard. Organic Food is hot en daar weet deze winkel op de juiste manier op in te spelen. Een fraaie winkel met een moderne uitstraling en mooie eerlijke producten. een welkome aanvulling voor onze prachtige winkelstraat.

Meer over Organic food for you ›

Vintage meubelen en Trendy Design: Kikke Spulle

Een unieke winkel met een uitgesproken stijl die je nergens anders zult tegenkomen. Vind hier bijzondere meubels, woonaccessoires, cadeautjes en verlichting in de meest originele designs. De klanten die al bekend zijn met deze vrolijke winkel noemen Kikke Spulle de “huiskamer van De Fred”

Meer over Kikke Spulle ›