In het weekeind van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december is er van alles te beleven op De Fred in het kader van Black Friday… Mis het niet!  


De afgelopen jaren is Black Friday ook een begrip geworden in Nederland en is dit ultieme koopmoment niet meer weg te denken uit het commerciële landschap. Zo ook niet op De Fred – we duiken er vol in met het thema Glitter, Glamour & De Gouden Eeuw. Tijdens het weekeind van 29-30 november en 1 december is er dan ook van alles te beleven op onze laan, o.a. Rembrandt van Rijn zal ons bezoeken!

profielfoto

Aanbiedingen
Maar het gaat natuurlijk om de aanbiedingen en deze zijn er volop tijdens het Black Friday Weekend. We hebben een evenement op onze Facebookpagina aangemaakt, hierin zullen alle deelnemende ondernemers met hun aanbiedingen in worden weergegeven. Als je het evenement liked, krijg je vanzelf alle aanbieden op je tijdlijn!


Golden Ticket Actie

Als klap op de vuurpijl hebben we tijdens het Black Friday Weekend ook nog een Golden Ticket Actie! Je kan tijdens dit weekeind je kassabon(nen) van- en bij de deelnemende ondernemers inleveren, waarbij je kans maakt op geweldige prijzen waaronder een weekeindje weg. 

Hieronder de spelregels:

• Uitsluitend geldig bij deelnemende ondernemers (deze zullen eerdaags bekend worden gemaakt, houdt het evenement op onze Facebookpagina in de gaten).
• Alleen kassabonnen met de aankoopdatum 29-30 november en 1 december 2019.
• Deelnemers aan de Golden Ticket Actie geven toestemming voor social media-publicaties.
• Prijzen zijn niet tegen contanten in te wisselen.
• Niet geldig in combinatie met andere acties.
• Prijswinnaars worden op 5 december via Facebook en Instagram, en op deze website bekend gemaakt.

 

flyer voorkant