Vanaf dinsdag 2 juli jl. hebben meerdere versspecialisten van De Fred zich verzameld op het bezorgplatform Instant. 

Via dit platform is het mogelijk om boodschappen en maaltijden van aangesloten winkeliers van De Fred online te bestellen en nog dezelfde dag thuis te laten bezorgen. Bestellen kan op de website tot 16:30 uur, waarna u een bezorgtijd van een half uur kan kiezen tot 21:00 uur 's avonds. 

 

Van maaltijden tot vlees en vis tot delicatessen
Brood kunt u bestellen bij Bakker van Maanen, verse vis bij Vis. Den Haag, groenten en fruit van Eet-idee Koot, het beste vlees van Slagerij Waaijer, iets lekkers voor bij de koffie (en de koffie zelf) bij Simon Lévelt en Chox Chocolaterie, en natuurlijk al het lekkers van Simon de Vogel. 
Instant biedt dus de volledige breedte van uw versboodschappen aan. Daarnaast bieden veel versspecialisten zelfgemaakte maaltijden aan, wat een perfecte vervanging vormt voor als het even niet lukt om zelf te koken. En een heel belangrijk bijkomend voordeel: de maaltijden van Koot, Simon de Vogel en Vis, zijn veel gezonder dan de afhaalpizza en spareribs. 

 

Nieuwe manier van klanten bedienen
“We merken dat de klant de afgelopen vijf jaar enorm is veranderd.”, zegt Gilliam Koot van Eet-idee Koot. “Beter en gezonder eten is een heel stuk belangrijker geworden. Maar mensen worden ook steeds drukker. Met een gezin en twee drukke banen is het dan best lastig om nog even langs de winkels te gaan. Dat we nu zowel ons groenten en fruit als verse maaltijden en sapjes in een keer bij de klant thuis kunnen bestellen, wordt enorm goed ontvangen. En op zaterdag komt dezelfde klant nog steeds bij ons terug in de winkel.”

 

Geen vervanging van “naar de winkel”
U dient deze nieuwe mogelijkheid echt te zien als een oplossing wanneer u zelf niet naar De Fred kan. “De echte ervaring vind je natuurlijk nog steeds op De Fred zelf”, zegt oprichter en CEO Rick Molenaar. “Daar willen, en gaan, we ook nooit iets aan veranderen. Het contact en de ervaring in de winkel blijft iets speciaals. Door nu ook een mogelijkheid te bieden voor de klanten die doordeweeks en in het weekend net geen tijd hebben om langs te gaan, hopen we juist te helpen dat de winkelier nog tientallen jaren kan blijven bestaan. We concurreren dus in feite met Picnic en Thuisbezorgd, en niet met het winkelend publiek in de straat.”

instant instant