Maandag 13 mei was het na twee jaar voorbereiding dan eindelijk zover: het bestuur en winkeliers konden aannemer HABO verwelkomen op De Fred voor de start van de herinrichting!

20190516 groepsfoto laatst 

Het was een prachtige, zonnige ochtend afgelopen maandag en om 9 uur, tijdens de éérste schaft van de werklui, was er dan ook een warm welkom op de hoek van De Fred met de Willem de Zwijgerlaan. Voorzitter van de BIZ Yvette Schmale heette de mensen van Johan Tiemersma van harte welkom en de vouchers voor de werklui werden uitgereikt. Met deze vouchers kunnen de mensen van HABO tijdens de herinrichting gratis koffie of thee halen bij verschillende horecabedrijven op De Fred, gesponsord door de BIZ en de meewerkende bedrijven.

BIZ serveerde koffie uit een mobiele koffiekar en zorgde voor koekjes tijdens het welkom, M&M Pure Flowers voor mooie bloemstukjes op de statafels en Eet-idee Koot kwam heel attent met een kratje vers fruit aanzetten. Al met al een hartelijk welkom dat zeer werd gewaardeerd door de ontvangende partij!

20190516 collage start herinrichting

Bereikbaarheid
Fase 1 van de herinrichting betreft Fred-zuid en -midden. Dat betekent dat er op Fred-noord nog geen werkzaamheden plaatsvinden en gewoon geparkeerd kan worden. De andere delen zijn gewoon bereikbaar en er kan geparkeerd worden in de omliggende straten. Verder kan u parkeren op de Kranenburgweg, waar op het gedeelte van de stippellijn in onderstaande afbeelding 50 extra parkeerplaatsen zijn gecreëerd voor tijdens de herinrichting!

KAARTJE Kranenburgweg

20190516 kranenburgweg

Artikel geschreven door Sandra Rovers, i-organize.it.