Wellicht heeft u het al gezien, maar sinds vorige maand kan u op nummer 128 bij Joe & The Juice dagelijks uw vitamines ophalen!

Het bedrijf is in 2002 opgericht in Kopenhagen (Denemarken) door Kaspar Basse en inmiddels is Joe & The Juice de wereld aan het veroveren. Er zijn onderhand 300 winkels van Londen tot Sydney en de Verenigde Staten. Nadat het afgelopen jaar Amsterdam flink is gegroeid (5 vestigingen), zitten ze nu dan ook in Den Haag en eerdaags opent Schiphol.

joejuice intro def

Sap-concept
Bij Joe & The Juice doen ze niet zo moeilijk, er zijn wel 26 verschillende soorten sapjes, shakes en shots! Dat alles gemaakt van allerlei verschillende verse en gezonde ingrediënten, want daar gaat het om bij Joe’s: alles vers en du moment voor u klaar gemaakt!

Los hiervan verkopen ze ook yoghurts en sandwiches, en hebben ze hun eigen koffieblend. Twee keer per week krijgen ze alle producten vers binnen, en één keer per week komt de koffie en het brood uit Denemarken aan. 

joejuice juicer  joejuice koffiemachine

Goede sfeer en persoonlijke benadering
Wat Joe & The Juice verder onderscheidt van anderen is hun persoonlijke benadering naar de gasten, aldus bedrijfsleider Willem Paul (27 jaar): “Het is bij ons meer dan alleen ‘hallo’, maar we maken vaak nog een complimentje bijvoorbeeld. Verder proberen we de mensen echt te leren kennen en vragen altijd naar namen, dat maakt het wat persoonlijker. Joe is een leuk bedrijf om voor te werken, de mensen die hier werken hebben passie voor wat ze doen en dat straalt uit naar de gasten."

joejuice interieur 1  joejuice bar 2

Het interieur is anders in elke Joe & The Juice, maar wel altijd ontworpen door een vast team met dezelfde vibe en met gebruik van Scandinavische meubels. De sfeer is ontspannen met relaxte muziek, wat maakt dat de gasten zowel lekker kunnen chillen als de ruimte gebruiken om bijvoorbeeld wat te werken (er is WiFi aanwezig) of te lezen. De winkel gaat ook al vroeg open: vanaf 7 uur kan u terecht bij Joe & The Juice op De Fred (in het weekeind vanaf 8 uur).

joejuice welcome

Meer weten?
Check HIER hun website.
Check HIER hun winkelpagina op onze site. 
Check HIER hun Facebookpagina.
Check HIER hun Instagramaccount.
Check HIER hun YouTubekanaal.

Artikel geschreven door Sandra Rovers, i-organize.it