Nog maar een week te gaan tot kerst… De Fred staat voor u klaar!

Het is altijd lastig om het juiste cadeau voor iemand te vinden. Gelukkig zijn wij op De Fred van alle markten thuis en is er voor ieder wat wils te vinden. Niet alleen voor cadeaus, maar ook voor uw kerstoutfit, of hulp bij het diner, of aankleding van de tafel, of uw persoonlijke verzorging…, te veel om op te noemen! Hieronder doen we een greep uit het aanbod.

Op 20 december kan u bij het Brabants Lederwarenhuis bij aankoop van een Secrid deze weer kosteloos laten personaliseren. Leuk voor u zelf, maar ook als cadeau. Denk aan een naam, of een mooie spreuk…

secrid

Ook aan de huisdieren wordt gedacht, want op 21 december heeft Hondenboetiek René van der Westen weer de jaarlijkse shopping night.

honden

Bij Kijk! Knoester is zaterdag 22 december livemuziek door Kees Kingsize en Tara Knoester, die de kerstblues ten gehore zullen brengen. Daarnaast heeft meesteropticien Hans Knoester weer vele mooie brillen ingekocht. Heeft u dit jaar nog recht op een brilvergoeding? Kom dan snel langs, want ze zoeken het graag voor u uit. Bovendien krijgt u tot het eind van het jaar 25% korting op het montuur!

kijk

Op zondag 23 december is er The Xmas High Tea in het mini-restaurant bij ’t Haagsch Snoephuis, vol met knusse gezelligheid en lekkernijen als sandwiches, wraps, warme quiche, soep en natuurlijk heerlijke zoetwaren. Check hun evenement op facebook voor hun prijzen en hoe te reserveren.

Verder zijn er een flink aantal winkels open a.s. donderdag- en vrijdagavond voor kerst, waaronder Boetiek Nouveau en Kikke Spulle, die de leukste cadeautjes hebben ingekocht en alles natuurlijk weer ‘kikke’ inpakken. En natuurlijk Paagman, die elke dag tot 21 uur open is als rots in de branding, en deze week nog drie evenementen heeft: Olaf Mol en Jack Plooij in gesprek, Jimmy Nelson die zijn boek Homage to Humanity komt signeren, en Jigal Krant die komt vertellen over zijn prijswinnende kookboek TLV. 

En tot slot is Pastanini tweede kerstdag geopend! Reserveren kan via hun website.