Beide nieuwe ondernemers komen op Fred-noord. Joe & The Juice opent op nr. 128 en Papa John’s Pizza opent schuin aan de overkant op nr. 71.

 

Joe & The Juice

Joe & The Juice is een hip Deens food-concept voor sappen, smoothies, yoghurts, maar ook sandwiches, broodjes, koffie en zoetwaren. Het bedrijf is in 2002 opgericht door eigenaar Kasper Basse, en één van hun speerpunten is dat ze gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige producten, natuurlijk en biologisch. En dat slaat aan: inmiddels zijn er meer dan honderden filialen over de hele wereld van Kopenhagen tot New York, en eerdaags dus ook op De Fred!

roze beker

En het leuke is: op hun website kan u precies zien wat de voedingswaarde is van elk product. En ze hebben een leuke blog-pagina met van allerlei informatie. Hier een link naar een interessante blog!

voorbeeld voedingswaarde

 

Papa John's Pizza
Papa John’s Pizza is de op één na grootste pizzaketen (bezorgen en afhalen) van de wereld, dus op zich is het wel vreemd dat we nog nooit van ze gehoord hadden. De afgelopen twee jaar echter zijn ze bezig met een grote uitrol in Nederland, ze willen in totaal 100 vestigingen openen in Nederland binnen zeven jaar! Zo ook op onze laan, het wordt het 19e filiaal van deze Amerikaanse keten in ons land – ze hebben dus nog even te gaan...

logo 2