Op zaterdag 24 november brengt Sinterklaas een exclusief bezoek aan de Frederik Hendriklaan. Zorg dat je erbij bent, want de Sint gaat shoppen!

 

Hieronder een overzicht van alle verschillende dingen die er op die dag staan te gebeuren:
 

12:00 – 13:00 uur: aankomst Sinterklaas en pieten
Om 12 uur start het feest voor de deur bij Paagman. We verwachten dat de Sint op dat tijdstip zal aankomen met wel heel bijzonder vervoer. Wil je weten wat? Kom dan naar Paagman en zie het zelf! Na aankomst gaat Sinterklaas naar binnen bij Paagman, waar Kirsten van Dissel de Sint zal welkom heten op De Fred namens alle winkeliers op de laan – en heeft ze nog een verrassing in petto voor onze goedheiligman! De rest van het programma bij Paagman zie je als je er bent…

 

12:15 – 13:30 uur: Pietenband de Notenstrooiers

Geen zin om binnen te staan? Op Fred-zuid speelt de Pietenband de Notenstrooiers. Kom langs, geniet van de muziek en de pepernoten die worden gestrooid!

 

13:30 – 14:00 uur: de Sint bezoekt Fred-zuid
Nadat Sinterklaas even rust heeft gehad gaat hij naar Fred-zuid, waar hij langs gaat bij Nolten Kids en Alpina Bloemen. Hier hebben kinderen namelijk hun zelfgemaakte schoentje(s) gezet, en dat moet Sinterklaas natuurlijk even bekijken! Als er nog tijd over is, gaat hij ook langs bij Hollywood Beauty Fashion Lifestyle en het Brabants Lederwarenhuis.

 

13:50 uur: Pietenband de Notenstrooiers
De band verplaatst zich richting het midden van De Fred, naar Rob Peetoom. Hier zullen zij de Sint toespelen wanneer hij die kant op komt.

 

14:00 – 14:15 uur: krijgt Sinterklaas een nieuw kapsel?
De Sint heeft al jaren hetzelfde kapsel, is het niet tijd voor wat vernieuwing? We laten het in de handen van onze top-kapper op De Fred, en zijn benieuwd wat er gaat gebeuren met de witte lokken van Sinterklaas! Ben jij ook benieuwd? Kom dan kijken door de glazen pui om te zien wat ze allemaal met ‘m gaan uitspoken…

 

14:00 – 14:20 uur: Pietenband de Notenstrooiers
Onze muzikale vrienden gaan richting Fred-midden.

 

14:15 – 14:30 uur: de Sint bezoekt Fred-midden

Sinterklaas en zijn pieten zullen over dit gedeelte van de laan gaan, en wellicht bezoekjes afleggen bij Kalkman Kaas, Parfumerie Douglas en Specsavers.

 

14.20 uur: Pietenband de Notenstrooiers
De pietenband gaat richting Doppio, om Sinterklaas daar zo op gepaste wijze te verwelkomen.

 

14.30 – 14:45 uur: Sinterklaas gaat warme chocolademelk drinken

De Sint heeft natuurlijk dorst gekregen van alle festiviteiten, en zal bij Doppio Espresso een warme chocolademelk drinken. Dat doet hij niet alleen, maar met de winnaars van de prijsvraag die door Doppio zal worden uitgeschreven. Meer informatie hierover volgt!

 

14:30 – 15:05 uur: Pietenband de Notenstrooiers
De muziekmakers gaan richting Fred-noord om te eindigen bij Simon de Vogel, met Sinterklaas in het kielzog.

 

15:15 – 15:30 uur: Sinterklaas gaat Spaanse Tapas Happen
Waar anders dan bij Simon de Vogel Traiteur? De lekkerste hapjes zijn toch daar te vinden, en dat weet de Sint ook! Hij zal tevens aandacht besteden aan de schoentjes die zijn gezet bij Simon de Vogel.

 

15:15 uur: Pietenband de Notenstrooiers
Live muziek voor de deur bij Garbo Mode.

 

15:30 – 15:40 uur: Sinterklaas brengt een bliksembezoek aan Garbo Mode

 

15:35 uur: Pietenband de Notenstrooiers
De gezelligheid verplaatst zich richting 't Haagsch Snoephuis.

 

15:45 – 16:15 uur: Sinterklaas bezoekt zijn Schatkamer
De schatkamer bevindt zich in ’t Haagsch Snoephuis, in een ruimte die je niet zo vaak ziet… Wil je hier ook bij zijn en een Meet & Greet met Sinterklaas winnen? Dan kan je meedoen door een vraag in te sturen die je zou willen stellen aan Sinterklaas. De drie meest originele vragenstellers mogen hun vraag persoonlijk stellen aan de Sint! Vragen kunnen ingestuurd worden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en insturen kan tot donderdag 22 november a.s.

 

16:30 uur: afscheid Sinterklaas
Samen danken we de Sint voor zijn komt en zwaaien hem gezamenlijk uit vanaf het Frans balkon bij 't Haagsch Snoephuis!

 

Sint Facebook 002

 

 

schoenzetplaat