Het is weer de tijd van het jaar, Sinterklaas staat te trappelen om aan te komen…, zo ook op De Fred! Vanaf 17 november is er elke zaterdag tot aan pakjesavond weer van alles te doen op onze laan, natuurlijk in het teken van de goedheiligman!
 

Intocht Sinterklaas 17 november
Zaterdag 17 november komt de Sint aan in de haven van Scheveningen. In een 3 kilometer lange optocht van bijzondere voertuigen met heel wat pieten toert de Sint richting stad. Hij komt ook over De Fred, dat zijn vanaf 13:30 uur. Maar al vanaf 11 uur zijn er al pieten op De Fred te vinden, namelijk de gezellige Pietenband de Notenstrooiers!

 

Schoenzetten van 17 november t/m 30 november

Natuurlijk is er weer de bekende schoen-knutsel/kleurplaat! Kleur, knutsel, knip en plak het schoentje en lever deze in bij één van de deelnemende winkel op De Fred: Alpina Bloemen, Nolten Kids, Paagman, ’t Haagsch Snoephuis en Simon de Vogel Traiteur. Vanaf zaterdag 1 december kun je jouw schoentje weer ophalen en…, wie weet hebben de pieten er wel een verrassing in gedaan!

 

Sinterklaas shopt op De Fred 24 november
Zoals altijd maakt de Sint tijd vrij om De Fred te bezoeken, waarbij zijn aankomst dit jaar wel heel bijzonder zal zijn! Geef hem een groots en feestelijk onthaal en zorg dat ook jij om 11:45 uur aanwezig bent bij Paagman. Onder begeleiding van de Pietenband de Notenstrooiers shopt de Sint langs verschillende winkels op De Fred. Breng jij hem ook een bezoek?

 

Hieronder het shopping-schema:

12:00 uur Paagman verzorgt het welkomstfeest voor Sinterklaas, zorg dat je erbij bent!
13:30 uur Bezoek aan Alpina en Nolten Kids, en natuurlijk aandacht voor de schoentjesactie.
14:00 uur Krijgt de Sint een nieuw kapsel bij Rob Peetoom? Kom kijken voor het raam!
14:30 uur Sinterklaas lust graag een kop warme chocomelk, kom je ook naar Doppio?
15:15 uur Proef lekker mee bij Simon de Vogel, wanneer de Sint Spaanse tapas gaat happen…
15:45 uur In ’t Haagsch Snoephuis bezoekt Sinterklaas zijn Schatkamer, hoe spannend is dat?
16:30 uur Samen zwaaien we de Sint weer uit en danken hem voor zijn komst.

 

Pietenband 1 december
Kan je geen genoeg krijgen van de Sinterklaasliedjes? Zing gezellig mee en maak een dansje samen met de Pietenband de Notenstrooiers. Zo zijn de laatste Sint-inkopen wel heel erg leuk op De Fred!

 

poster Sint

 

schoenzetplaat