Zoals eerder vermeld is Garbo Mode begin deze maand na 30 jaar overgenomen door Karima Hogendoorn en Lara Leugs. En Carla Ummings opent a.s. zaterdag de nieuwe modewinkel ZILCH.

Garbo Mode
Begin deze maand is Garbo Mode overgaan van Ria van der Burg naar Karima Hogendoorn (31) en Lara Leugs (44). Een spannende tijd voor de dames - het is niet zomaar iets om een concept dat al 30 jaar werkt over te nemen en daar je eigen draai aan te gaan geven. Maar ze zijn er klaar voor!

karima lara en ria

(v.l.n.r. Karima Hogendoorn, Ria van der Burg en Lara Leugs)

 

Voorlopig zullen Karima en Lara niet al te veel veranderen aan de winkel aangezien de vorige eigenaresse, Ria van der Burg, een prachtig concept heeft neergezet. Ze hebben een lange aanloop gehad, want al sinds afgelopen februari zijn ze mee gegaan op inkoop en zo hebben ze Ria goed leren kennen, en daardoor ook de wensen van de klantenkring van Garbo Mode.
Karima: "Onze prioriteit ligt nu in eerste instantie bij het nog beter leren kennen van de trouwe klanten van Garbo Mode. Daarnaast zal onze focus uiteraard ook liggen in het verwerven van nieuwe klanten. Er zal naarmate de tijd vordert vanzelf een persoonlijker touch van Lara en mijzelf zichtbaar worden, maar absoluut binnen het fantastische merkenpakket wat er nu ligt. Uiteraard zal er ruimte zijn voor een eventuele aanvulling hierop, maar daar ligt nu niet onze eerste prioriteit."

 

Lara is opgegroeid in een ondernemers gezin; haar vader heeft decennia lang zijn eigen agenturen gehad binnen de (winter)sport branche. Lara heeft veel business-to-business ervaring en ze is werkzaam geweest voor een Deens kinderkleding merk, en later ook voor een Deens damesmode merk. Karima heeft sinds haar zeventiende in verschillende modezaken in zowel het midden- als hoog segment gewerkt en daar veel ervaring opgedaan binnen elk onderdeel van een winkel. Verder heeft ze een tijd een eigen webwinkel gehad met lifestyle producten uit het buitenland. Maar ze miste het contact met mensen. Zij en Lara kennen elkaar van het schoolplein want hun dochters zitten bij elkaar in de klas. Bij beide bleek er een diep gewortelde wens naar een eigen winkel en toen bleek dat ze allebei, los van elkaar, op dezelfde dag hun baan hadden opgezegd, was het plan geboren om hun droom samen te verwezenlijken.

 

In eerste instantie lag Gouda in het vizier, maar al snel waren de pijlen gericht op Den Haag. En toen ze Garbo eenmaal hadden gezien, was het liefde op het eerste gezicht: de inrichting, sfeer, mix van merken – alles klopte, èn er was direct een klik tussen Karima, Lara en Ria. En nu doen Karima en Lara het dus zelf, en so far so good!

 

Voor het geval u het Hello Goodbye feestje hebt gemist, is er op vrijdag 28 september a.s. nog een klantenavond. Bij deze bent u van harte uitgenodigd om kennis te maken met Karima en Lara en te toasten op hun nieuwe avontuur!

 

nieuwe opening garbo

 

 

ZILCH
Zilch is een Nederlandse dameskledingmerk bekend om haar natuurlijke materialen, goede pasvorm en kleurrijke prints. Naast de kleurrijke damescollectie van het merk zullen er in de winkel op De Fred ook lifestyle producten verkocht worden. De collecties van Zilch worden gekenmerkt door goede pasvormen voor verschillende figuren, vrolijke kleuren en opvallende prints. Ook staat Zilch bekend om klassieke modellen in rustige tinten en fijne basics van natuurlijke materialen zoals linnen, wol, bamboe, katoen, viscose en zijde. Zilch biedt goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De organisatie achter het merk Zilch is een familiebedrijf met kantoor en showroom in Amsterdam. Naast Den Haag heeft Zilch eigen winkels in de steden Amsterdam, Apeldoorn, Maastricht, Rotterdam, Nijmegen en Gent. Zilch Den Haag biedt naast de eigen collectie ook andere merken aan zoals broeken van Corel en tassen van Sticks & Stones.

 

Carla Ummels 1

(Carla Ummels)
 

De winkel op De Fred zal worden gerund door Carla Ummels. Carla heeft haar sporen in fashion wel verdiend: ze is al meer dan twintig jaar actief in deze branche, maar meestal aan de andere kant. Ze is designer, en dat heeft ze de laatste jaren voor V&D gedaan, waar ze conceptdesigner was voor de kindermerken. Carla heeft over de hele wereld inspiratiereizen gemaakt, dus ze weet waar ze het over heeft: “Service en presentatie, dat is mijn passie en er valt wat dat betreft nog een boel te halen in Nederland! Dit sluit goed aan bij Zilch. Daar komt bij dat ik vroeger altijd met mijn moeder zijde bloesjes shopte bij de winkel van Zilch in Maastricht, dus het is ook sentiment voor mij. Ik kom echt thuis bij Zilch.” Hoe leuk is het dan dat ze eerdaags gewoon de winkel op De Fred opent voor dit bruisende modemerk?!

 

Zaterdag 22 september is de opening van de winkel op Frederik Hendriklaan 256. Op deze dag is de nieuwe wintercollectie tegen aantrekkelijke korting verkrijgbaar. Iedereen is welkom tussen 10-18 uur, met om 13 uur het officiële doorknippen van het lintje voor de opening. Wie dit gaat doen, is nog een verrassing!

  

Opening ZILCH 22 sept 2018

 

Meer weten? 
Klik HIER voor de winkelpagina van Garbo, en klik HIER voor de winkelpagina van ZILCH.
Klik HIER voor de Facebookpagina van Garbo, en klik HIER voor de Facebookpagina van ZILCH.
Klik HIER voor de website van Garbo, en klik HIER voor de website van ZILCH. 

(artikel geschreven door Sandra Rovers, i-organize.it)