2018 evenement Halloween


Op 31 oktober 2018 tussen 15:00 en 19:00 brengt De Fred voor het eerst een écht griezelig Halloween evenement naar de welbekende straat. Met de veelzijdigheid van evenementen in de straat, lijkt het de Frederik Hendriklaan een fantastische uitdaging om deze populaire dag op een speciale manier te integreren. Er zijn activiteiten waar je bij de gedachte al van gaat griezelen, zoals een Spooky Tour, enge maskers versieren, een spookhuis en meer.

 

Activiteiten
Er niet griezelig uitzien is geen optie op 31 oktober op de Frederik Hendriklaan. Daarom kan je op verschillende aangegeven locaties op De Fred, én bij het Maris College Statenkwartier, je vanaf 15:00 uur eerst laten schminken voordat je als monster(tje) op pad gaat!
Het Mariscollege Statenkwartier is dan ook het begin- en eindpunt van de Spooky Tour over de Frederik Hendrik Laan en het Statenkwartier. Ook diverse straten in het Statenkwartier zijn opgenomen in de Spooky Tour in samenwerking met Wijkoverleg Statenkwartier en bewoners, welke flink uitpakken op deze dag. In groepen met begeleiders word je langs diverse enge activiteiten en decor geleidt gedurende de Spooky Tour, om het échte Halloween gevoel te krijgen. Het Buurt Preventieteam zal de groepen veilig begeleiden.


Naast de uitgebreide tour is er ook een mogelijkheid om de tour te volgen voor de kleine griezelaars; voor ouders met kinderen tot vijf jaar is er verkorte versie van de route.
De Spooky Tour zal tussen 15:00 en 19:00 uur meerdere keren van start gaan in groepen (hier zijn geen vaste tijden voor). Je kunt je op 31 oktober vanaf 15:00 uur melden bij het Maris College Statenkwartier. Mocht je even moeten wachten voordat de volgende tour van start gaat kun je je hier in de tussentijd griezelig omkleden of laten schminken!


In alle gebieden van de Frederik Hendriklaan (noord, midden en zuid) kan je terecht voor spookachtige en angstaanjagende activiteiten zoals enge springkussens, vieze grabbeltonnen en derriebakken, trick or treat locaties en maak een creepy foto in de photobooth. Per gedeelte zijn er diverse ondernemers die zich op hun griezeligst zullen uiten en de activiteiten zullen aanbieden.

 

Te vinden op De Fred-noord: 
Simon de Vogel - pompoenen/maskers
Alexanderhoeve - derriebakken
Garbo Mode - schminken
Bakker van Maanen - springkussen

 

Te vinden op Fred-midden:
Koemans/Rozier Snacks - derriebakken
Kikke Spulle - pompoen/maskers
Doppio - derriebakken
Specsavers - schminken
San Marco IJssalon - trick or treat
Oil & Vinegar - pompoen/maskers
't Haagsch Snoephuis - spook trailer en schminken

 

Te vinden op Fred-zuid:
Chox - schminken
Luciano IJsalon - springkussen
Hollywood - verkleedbus
Classics - photobooth
Nolten - pompoen/maskers
Zilch - derriebakken
Sunday's - derriebakken

 

rsz facebookpost flyer

Voor vragen en of contact met de organisatie:

Kreativ Events Nederland: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. // 070-4500577

 

 

Met griezelige groeten voor nu en tot dan!