garbo intro


Het is een feit: per maandag 3 september draagt Ria van der Burg van Garbo mode het stokje over aan Karima Hoogendoorn en Lara Leugs. Zij gaan met veel enthousiasme het Garbo-concept voortzetten!

 

Na 31 jaar met heel veel plezier en de winkel gerund te hebben, is het tijd voor andere zaken, aldus Ria. “Ik heb een fantastische tijd gehad op De Fred, en had me geen betere werkplek kunnen wensen!” Hoewel ze zich na al die jaren op De Fred moeilijk kan voorstellen hoe het zal zijn zonder Garbo, kijkt ze uit naar meer vrije tijd en een nieuwe invulling van haar dagelijks leven.


Afscheidsborrel
Vrijdag 31 augustus organiseert Ria een HELLO GOODBYE borrel in de winkel, die voor deze gelegenheid speciaal tot 21 uur open blijft. Voor wie het leuk vindt om Ria te bedanken en/of dag te zeggen, bent u vanaf 17 uur van harte welkom voor een hapje en een drankje.

 

De overname van Garbo vindt plaats op maandag 3 september, vanaf dinsdag 4 september starten Karina en Lara. Wij wensen Ria heel veel plezier in de toekomst, en veel succes voor Karima en Lara bij dit nieuwe avontuur!

 

 

garbo buitenkant