feestverlichting introfoto

 

De afgelopen twintig jaar heeft De Fred naar volle tevredenheid samengewerkt met feestverlichtingsleverancier Rako. Dit jaar echter liep het contract af, dus konden we rondkijken. We kwamen er al snel achter dat de ondernemers van de Aert van der Goesstraat ook op zoek waren naar nieuwe feestverlichting en na wat oriënterende gesprekken werd besloten dit project gezamenlijk op te pakken.

 

Er is vervolgens een werkgroep Feestverlichting opgericht met leden uit beide delen van het winkelgebied en diverse voorstellen van verschillende leveranciers zijn bekeken. Het was een lastige keuze, maar uiteindelijk is er met overgave gekozen voor het voorstel van Avontuur!

 

En nu hangt èn staat het! Want heeft u het al gezien? We hebben niet alleen prachtige strengen in de bomen, maar ook allerlei feestelijk verlichte Disney-figuren op de verschillende kruispunten van het winkelgebied.

 

Wat vindt u er van? Wij zijn er heel blij mee! Wist u al dat we de enige zijn in heel Den Haag met deze verlichting? We zijn dus stiekem best trots...

 

feestverlichting collage Disney goofy