Het is weer tijd voor de komst van de goedheiligman. Op zaterdag 18 november zal Sinterklaas om 10:30 uur aankomen in de haven van Scheveningen, en daarna aan een rit door de stad beginnen. Zoals elk jaar rijdt hij ook dit jaar weer over De Fred èn komt hij een paar weken later nog een extra bezoek brengen. Mis het niet!

 

Intocht Sinterklaas op zaterdag 18 november (11 tot 15 uur)

Een 3 km. lange optocht van bijzondere voertuigen met heel veel pieten en natuurlijk Sinterklaas rijdt rond 13:15 uur over de laan. Vanaf 11 uur zijn er al pieten aanwezig op De Fred om u te trakteren op strooigoed en gezelligheid. Er wordt warme chocolademelk uitgedeeld en van 12:30 tot 16:30 uur klinkt er gezellige muziek van de aanwezige pietenband die over de hele Fred zal lopen. 

 

Schoenzetten van 18 november t/m 1 december
De knutselplaat kunt u hieronder downloaden, maar kan ook opgehaald worden in de volgende winkels: Paagman, Haagsch Snoephuis, Kruid & Druif, Kaatje aan de Rein, Alpina, Nolten Schoenen en Release Kids Store. Kleur en knutsel het schoentje en lever het in bij één van de hierboven genoemde winkels. Vanaf zaterdag 2 december kunt u het schoentje weer ophalen en… misschien hebben de pieten er wel een verrassing in gedaan!

 

knutseplaat schoentje

 

Bezoek van Sinterklaas met zijn pieten aan De Fred op zaterdag 25 november (12:30 tot 16:30 uur)
Sinterklaas en zes van zijn pieten bezoeken vandaag de Frederik Hendriklaan. Rond 12:30 uur arriveert hij bij Paagman, waarna hij een wandeling over De Fred zal maken samen met zijn pieten die natuurlijk strooigoed in het rond laten vliegen. Hij bezoekt alle winkels waar eerder het schoentje kon worden neergezet. Ontmoet Sinterklaas en zijn pieten, schud ze de hand of lever een verlanglijstje in en vergeet niet op de foto te gaan!

 

De route en tijden (indicatief) van Sinterklaas & pieten:

12:30 uur     Paagman                      Frederik Hendriklaan 217
13:00 uur     Haagsch Snoephuis    Frederik Hendriklaan 123
13:30 uur     Kruid & Druif               Frederik Hendriklaan 71
14:00 uur     Kaatje aan de Rein     Frederik Hendriklaan 63
14:30 uur     Alpina                           Frederik Hendriklaan 269
15:00 uur     Nolten Schoenen        Frederik Hendriklaan 272
15:30 uur     Release Kids Store      Frederik Hendriklaan 301

 

Pietenband op zaterdag 2 december (12:30 tot 16:30 uur)
‘Daar wordt aan de deur geklopt’… ‘Zachtjes gaan de paardenvoetjes’. Een pietenband met een breed assortiment aan Sinterklaasliedjes loopt deze middag over de gehele Frederik Hendriklaan. Zing en dans gerust met ze mee! Verder wordt er warme chocolademelk uitgedeeld en zullen er pieten rondlopen met strooigoed.

 

banner