Vrijdagmiddag was het zover: de bekendmaking van het bedrag dat, door de initiatieven van de ondernemers op De Fred en vele omliggende bedrijven en instellingen, in aanloop naar en op de Familiedag zelf is opgehaald voor de Haagse Hoed. Het voltallige bestuur van BIZ Frederik Hendriklaan was aanwezig in ’t Haagsch Snoephuis, samen met Jeanette van Merwijk (Daniel den Hoed Stichting), Robert Medenblik (Haagse Hoed) en Sandra Rovers (i-organize.it).

 

HH cheque overhandiging

 

 

Cheque-uitreiking
En toen was het officiële moment daar! Op aangeven van secretaris en grote Haagse Hoed-organisator vanuit BIZ De Fred Robert ’t Hart, noteerde penningmeester Fabian Paagman op een lege cheque de cijfers. En het bedrag dat is opgehaald door De Fred en vrienden is een duizelingwekkend bedrag van 35.465,67 euro!

 

  HH groepsfoto met cheque

 

Wat een prestatie en toewijding! Fantastisch dat dit bedrag bijeen is gehaald door ons allemaal. En met ‘ons’ bedoelen we natuurlijk onze ondernemers op De Fred, maar ook onze collega’s van omliggende straten en wijken, en scholen en andere bedrijven die hier belangeloos aan mee hebben geholpen! We waren met zoveel, samen hebben we dit evenement tot een groot succes gemaakt en de Daniel den Hoed Stichting een warm hart toegedragen.

 

En natuurlijk de grote groep vrijwilligers, die van 8 uur ’s ochtends tot 17 uur ’s middags op de been was. U ook van harte bedankt voor uw inzet. Zonder u allen was deze dag niet zo’n succes geworden.

 

Dank voor het bestuur
Het moment na de cheque-uitreiking werd door Robert Medenblik benut om het bestuur van de BIZ te bedanken. Dankzij de niet aflatende toewijding van het bestuur, en dan met name Robert ’t Hart, heeft deze actie zoveel commitment gekregen vanuit de leden en omgeving. Daarom kregen bestuursleden Yvette Schmale (voorzitter), Fabian Paagman (penningmeester), Wim Schmale en Xandra Gieben en vaste ondersteuner Sandra Rovers een prachtig beeldje uitgereikt door de Daniel den Hoed Stichting, als dank voor hun bewezen diensten. Robert 't Hart (secretaris) had dit beeldje al eerder mogen ontvangen. Een fantastisch gebaar, waar iedereen dan ook heel blij verrast mee was en zeer waardeerde.

 

HH groepsfoto beeldje

 

Voor herhaling vatbaar
Omdat het evenement zo’n groot succes was, is er besloten vanuit de BIZ en Daniel den Hoed dat deze voor herhaling vatbaar is. In 2018 zal er dus weer een Haagse Hoed Familiedag zijn, met de daarbij behorende Haagse Hoed Challenge. Dus wilt u volgend jaar (weer) uw steentje bijdragen? Dan heeft u nog even om een leuke actie te bedenken en volgend jaar (weer) van de partij te zijn!