Op 1 oktober a.s. organiseert De Fred met haar winkeliers in samenwerking met DB Aktiviteiten een Familiedag voor De Haagse Hoed. Alle activiteiten die op deze dag georganiseerd worden, staan in het teken van zoveel mogelijk geld ophalen voor de strijd tegen kanker. Wij hopen dat u ook meedoet!    

 

Poster Haagse Hoed

 

De Haagse Hoed: Samen maken we kanker kansloos in Den Haag 

De grootste wens van De Haagse Hoed is het overwinnen van kanker. Daar draagt zij aan bij door baanbrekend kankeronderzoek te steunen in het Erasmus MC Kanker Instituut. Wij roepen dan ook alle inwoners en bedrijven in de omgeving van Den Haag op, om in actie te komen en mee te helpen kanker kansloos te maken. Een mooi streven voor onze stad!

 

Kom in actie op de Familiedag zondag 1 oktober

Op de Familiedag zijn er vele activiteiten te doen, zoals: springkussens, stormbaan, fietsparcours, bakfietsen sale, live muziek en foodtrucks.

 

Doet u ook mee? Wij roepen alle inwoners en bedrijven in de omgeving van Den Haag op om ook in actie te komen en mee te helpen kanker kansloos te maken! U kan op vele manieren uw steentje bijdragen: start een actie, doe een gift in één van de vele groengele Haagse collectehoeden die verspreid staan in diverse winkels op De Fred, sponsor de familiedag, koop een product, word partner van de familiedag of doe mee aan de verschillende activiteiten. 

 

Start zelf een actie! Organiseer een sponsoractiviteit, benefietdiner, verkoop (zelfgemaakte) spullen…, een actie is zo gestart! Kies de actie die bij u past en draag bij aan baanbrekend kankeronderzoek. Door HIER te klikken, kunt u zich laten inspireren door de vele acties op de actiepagina van De Haagse Hoed. Klik HIER voor de link naar de promofilm op onze Facebookpagina.

 

De Haagse Hoed Challenge

De Familiedag wordt voorafgegaan door de Haagse Hoed Challenge: een 24-uurs wielertocht door kenmerkend Den Haag. Op zaterdag 30 september wordt om 12.00 uur het startschot gegeven voor de eerste editie van deze 24-uurs wielertocht. De route start en eindigt op de Frederik Hendriklaan. De route loopt langs kenmerkende Haagse stadsdelen, zoals Centrum (o.a. Mauritskade en Denneweg), de haven van Scheveningen en de boulevard, Zichtenburg-Kerkentuinen en de Sportlaan. U kan zich hiervoor aanmelden! Deelname van een team kost € 1.000 en is inclusief begeleiding door motoren en verzorging van 4 renners en 1 begeleider. Meer informatie hierover en aanmelden van teams via DEZE link, of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

poster wielerronde