Morgen begint de zomervakantie in Den Haag, eindelijk weer tijd om te lezen... Daarom hebben we hieronder alle blogs voor u op een rijtje gezet. Maar eerst: wie hebben ze gemaakt en waarom?    

 

Een tijdje geleden zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met het Haags Retailpunt en de Haagse Hogeschool voor het project ‘Haal meer uit uw sociale media!’ Het Haags Retaipunt heeft hier een filmpje over gemaakt, deze kunt u hier bekijken. 

Vier tweedejaarsstudenten van de opleiding Small Business & Retail Management – Milan Höwig, Jarrel Westdijk, Niels Boon en Jeroen van der Linden – hebben zich 15 weken lang bezig gehouden met de (her)ontwikkeling en uitvoering van onze social media strategie i.s.m. Sandra Rovers van i-organize.it. Sandra is alweer een aantal jaar actief voor De Fred, met o.a. het schrijven van de artikelen op onze site en het onderhouden van onze Facebookpagina.

  leesvoer groepje 

De jongens hebben zich eerst georiënteerd op onze huidige strategie en zijn toen onderzoek gaan doen naar de klantreis van onze doelgroep, de zogenaamde customer journey. Dat hebben ze gedaan middels een enquête op onze Facebookpagina. De uitkomsten hebben ze vervolgens vertaald naar een plan, welke ons inmiddels allemaal bekend is: de blogs.

leesvoer blogs introfoto

En wat een succes was het, de blogs kregen steeds meer likes! Het zijn ook heel leuke stukken geworden, waarbij de focus vooral ligt op de ondernemer zelf – echt een kijkje achter de schermen middels een persoonlijk verhaal. De deelnemers zijn geselecteerd op een aantal aspecten: zo had een familiebedrijf de voorkeur, met onderscheidende producten, niet zo actief op sociale media en waar mensen van heinde en verre voor naar De Fred komen

Hieronder hebben we de links voor u op een rijtje gezet:

- Een kijkje bij Bijoux Petit Paris                        leesvoer petit paris

- Een kijkje bij Bosman Wijnkopers                  leesvoer bosman

- Een kijkje bij Veldkamp Wassen en Stomen leesvoer veldkamp

- Een kijkje bij Meza Libanese Traiteur             leesvoer meza

- Een kijkje bij Drogisterij Van Mourik              leesvoer van mourik

 

Vanwege de vakantie zal het eerstvolgende artikel weer geplaatst worden in de eerste week van augustus. Iedereen een fijne vakantie en veel leesplezier toegewenst, tot dan