Zondag 2 juli 2017 is het weer zover: de enige echte Home Made Market, het leukste lifestyle-event van het land, komt voor de vierde keer naar het Statenkwartier! Het evenement is er in 2016 een jaartje tussenuit geweest, maar komt nu dubbel en dwars terug naar De Fred.   

 

Het wordt een geweldige dag met unieke huisgemaakte producten, maar ook webwinkels die eens off line willen met hun creatieve-, vintage-, design- & kinderspullen kunnen hun waar laten zien. Home Made @DeFred is een belevingsevenement waar u de nieuwste trends aantreft voor interieur, mode, vintage, vinyl, kinderkleding, (kids)design, sieraden, accessoires en zelfs kunst.

 

 homemade introfoto resize

Over de hele laan vindt u kramen en stands met leuke en authentieke producten. Natuurlijk is er ook gedacht aan lekker eten & drinken, en op de gezellige terrasjes van de lokale horeca zijn heerlijke gerechten te verkrijgen.

Bovendien is er theater en live muziek op de laan. Er zullen diverse acts optreden en er komt een DJ met fantastische souplaten. Houdt voor aankondigingen over de invulling van het evenement onze Facebookpagina in de gaten, we zullen de komende tijd het één en ander posten. 

Het wordt hoe dan ook een blije dag vol muziek, vermaak en uiteraard... de zweefmolen!

Tot ziens op Home Made @DeFred!

homemade zweefmolen resize