Clarissa en Joop Krijgsman openen vrijdag 9 juni hun nieuwe woon- en lifestyle winkel op Frederik Hendriklaan 245. Wij gingen alvast langs voor een kijkje.   

 

By Jules is vernoemd naar de zoon van eigenaresse Clarissa (38), die de winkel samen runt met haar man Joop (55). Het was al jaren een droom van Clarissa om iets voor zichzelf te beginnen. Ze komt uit een ondernemersgezin (haar moeder heeft jaren een soortgelijke winkel gehad in Naaldwijk), dus ze weet waar ze het over heeft. Toen het pand op nr. 245 vrij kwam, begon het dan ook te kriebelen…

 by jules eigenaren

“Wij wonen zelf in Wateringen, maar kwamen al jaren wekelijks op De Fred voor onze boodschappen, te shoppen of wat te drinken. Het is de enige winkelstraat in Den Haag waar ik wat wilde beginnen. Vanwege het publiek en de uitstraling, maar ook vanwege de herinrichting die eraan zit te komen en dat alles opgeknapt gaat worden. Toen dit pand leeg kwam en we er een paar keer voorbij waren gelopen, hebben we dan ook de stoute schoenen aangetrokken en zijn gaan kijken. En toen viel alles op zijn plek, ook qua merken die ik wilde voeren. En toch ook een beetje het gevoel van: nu of nooit!”, aldus Clarissa.

Dus zijn ze de afgelopen 4-5 maanden druk bezig geweest met het verbouwen en inrichten van de nieuwe winkel. En het is prachtig geworden: een inrichting met veel verschillende plekjes en hoekjes die telkens een andere sfeer uitademen en toch één geheel vormen. De merken die gevoerd worden zijn o.a. Riviera Maison, PTMD collection, Lampe Berger en WoodWick, en vanaf het najaar kunt u ook bij ze terecht voor advies op het gebied van interieurinrichting. Ze richten zich op een brede doelgroep, met kleine en grote prijsjes, cadeautjes en accessoires, maar ook grote zaken als meubilair. En oh ja: er is gratis Wifi!

by jules collage TWEE resize 

Clarissa: “We zijn laagdrempelig met een hoog serviceniveau, o.a. door spullen thuis te bezorgen. De vazen en potten kunnen zwaar zijn en kunnen wellicht niet mee op de fiets. De meeste mensen wonen hier in de buurt, voor kleine zaken rijden we dan het ’s avonds gewoon even voorbij met de aankopen. Daar brengen we vanzelfsprekend geen kosten voor in rekening.”

Maar eerst de beginfase door. Ze starten rustig, met een boel hulp van familie (zowel Clarissa’s ouders als haar dochter helpen mee) en de opening vrijdag 9 juni gaat met stille trom. Over een paar weken start de sale en in de zomer, wanneer het toch rustig is, gaan ze hun webwinkel opbouwen. In september zal dan de grote opening zijn, die gepaard gaat met de nieuwe collecties, acties en goodiebags voor klanten, en een receptie voor genodigden.

Wij vinden By Jules een aanwinst voor onze prachtige laan en wensen ze bij deze veel succes! Voor meer informatie: www.byjules.nl of https://www.facebook.com/byjules.nl/

 by jules winkel 2 RESIZE