Afgelopen donderdag 18 mei heeft Boekhandel Paagman de Retail Award gewonnen voor Local Hero van het jaar.  

 

Het Retail Event of the Year 2017, een samenwerking van uitgever VG Visie, vastgoedadviseur Cushman & Wakefield en de Nederlandse Raad Winkelcentra (NRW), is in het leven geroepen om ondernemende, succesvolle en relevante retailers in de schijnwerpers zetten en hen een steuntje in de rug geven, aldus Jeroen Lokerse van Cushman & Wakefield Netherlands. “Ze verdienen dat omdat ze een voorbeeld zijn in de branche en omdat zij als geen ander collega-retailers kunnen inspireren op het gebied van vernieuwing, verandering en innovatie. De hele sector staat voor de opgave relevant te zijn én te blijven en dat is zeker voor wat concepten die we al jaren in het winkellandschap zien een complexe opgave. Het steuntje in de rug aan de winnende retailers van vandaag is daarmee ook een steuntje in de rug van al hun collega-retailers.”

 2017 Local Hero

Paagman heeft dus gewonnen in de categorie Local Hero, en wel met 41% van de stemmen! Andere winnaars zijn Yoghurt Barn (beste Foodretailer) en Rituals (beste zelfstandig Retailconcept). Alle drie de winnaars kregen een award uitgereikt in de vorm van een speciaal voor hen gemaakt schilderij van de Haagse kunstenaar Michiel Molenaar.  

De award werd uitgereikt door Birgit Gerritse (directeur NRW): “De finalisten hebben laten zien dat ze weten wat het is om elke dag het verschil te maken in het Nederlandse winkellandschap. Ze tonen daadkracht en lef en weten wat ondernemerschap is. Stuk voor stuk cruciale eigenschappen in een sector die zo ingrijpend en zo snel verandert. deze ondernemers weten wat nodig om succesvol te zijn door continu de verwachtingen van de consument te overtreffen. Zij bewijzen dat de consument nog steeds merkentrouw is zolang het merk maar oprecht en sympathiek is." 

En daar zijn we trots op en feliciteren Paagman dan ook van harte met deze award!

schilderij michiel molenaar