Kruid & Druif - Aziatisch koken & wijn is 4,5 jaar gelden begonnen op de Reinkenstraat en zit inmiddels alweer anderhalf jaar op De Fred, tijd voor vernieuwing!

 

Of eigenlijk, eigenaren Marloes de Bruijn en Erik van den Brand hebben hun concept uitgebreid.  

 

kd collage maaltijden 720

 

Aziatisch koken

Aziatisch koken blijft natuurlijk het uitgangspunt, alleen kunt u nu op verschillende niveaus instappen. De gerechten wisselen elke week, waarbij u altijd kan kiezen uit vis, vlees of vegetarisch – en een keuze heeft tussen verschillende bereidingswijzen, bijvoorbeeld sudderen, wokken, etc. En het leuke is: er is overal een bijpassende wijn bij – dat is het druifje in ‘Kruid & Druif’!

Maaltijdpakketten: u kunt er voor kiezen alles zelf doen, waarbij u de ingrediënten voor een complete Aziatische maaltijd in een tas mee naar huis krijgt en u zelf aan de slag kan. De producten dienen dus nog verwerkt te worden. Of u kiest voor een panklaar maaltijdpakket, waarbij de producten al verwerkt zijn en u deze alleen nog maar in de pan hoeft te bereiden.

Take-away: voor als u helemaal snel klaar wilt zijn, hebben ze ook verse kant-en-klaar maaltijden en elke dag verse soep.

Kruid & Druif heeft sinds kort ook een mini-market. Hier worden alle versproducten die voorkomen in de maaltijden, los verkocht. Alles staat uitgestald in marktkratten in het midden van de zaak, wat een authentiek gevoel geeft.  

 

kd grab n go

 

Ohmu sushibar

Sinds 3 weken is Ohmu Sushi ingetrokken bij Kruid & Druif (voorheen op nr. 230-B). Het is een goede aanvulling op het assortiment van Kruid & Druif, volgens Marloes de Bruijn: "Wat we zien nu Ohmu erbij is gekomen, dat mensen een vleesgerecht van ons meenemen met een kant-en-klaar groente erbij, en sushi vooraf. Dat is echt leuk! We zijn nu ook elke dag tot 20 uur open, en met de komst van Ohmu en de mini-market is er meer energie in de winkel en meer nieuwe klanten."

kd ohmu

 

Vers bereid

Niet alleen qua assortiment sluit Ohmu aan bij Kruid & Druif, ook de manier van bereiden. Alles is wat er in de winkel te koop is, is vers bereid in eigen keuken – van de maaltijdpakketten tot aan de gerechten zelf. Er is ook altijd wat te proeven, voor als u zin heeft in Aziatisch. Daarnaast is de helft van de klanten niet- Nederlandstalig, dus alle recepten zijn ook in het Engels verkrijgbaar.

Verder kunt u de gerechten van Kruid  & Druif ook bestellen via Deliveroo, welke dan binnen een half uur per fiets thuisbezorgd worden. 

kd in winkel resize