Het is deze maand 45 jaar geleden dat het Brabants Lederwarenhuis open ging op De Fred, en dat gaat gevierd worden!

 

Allereerst is het vanaf donderdag 23 tot en met zondag 26 maart feestweekend bij het Brabants Lederwarenhuis – en er staat een boel op stapel! Zo is er een Rad van Fortuin om kortingen van 5-45% mee te draaien op allerlei tassen, worden er diverse koffers verloot, wordt er bij iedere aankoop een Goodiebag uitgereikt (op=op), en is er een 45% jubileumkorting op diverse tassen. Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd, want er zijn Brabantse worstenbroodjes en er is Prosecco. En als klap op de vuurpijl is er aanstaande zaterdag weer de mogelijkheid je eigen Secrid gratis te laten graveren! 

BLWH collage acties 2

Maar het blijft niet alleen bij dit weekend…, ze gaan nog even door bij het alom bekende lederwarenhuis! De rest van het jaar zullen eigenaren Erik en Karin Bodde ons namelijk blijven verrassen met diverse acties en aanbiedingen. Deze zullen worden aangekondigd in de winkel, op zowel hun eigen- als onze Facebookpagina, en natuurlijk in de krant.

Echte ondernemers

De ouders van Karin zijn de winkel op De Fred indertijd gestart en sinds 1993 zijn Erik en Karin samen ook actief in de winkel. In 2008 hebben ze de zaak officieel overgenomen en in 2010 grondig verbouwd om aan hun èn de eisen van de toekomst te voldoen. Zo is de entree van de winkel verplaatst en verbreed, is er achterin een magazijn gemaakt en hebben ze hele winkel opnieuw ingericht naar hun eigen smaak. 

Het zijn echte ondernemers met passie voor wat ze doen en de producten die ze verkopen. Altijd inspringen op nieuwe trends, maar vooral het belang van de klant altijd in het oog houden.
“Wij vinden het belangrijk dat een klant die naar onze winkel komt slaagt. En wanneer een klant de moeite neemt naar onze winkel te komen (er kan immers ook thuis online besteld worden) dan vind ik het heel zuur als ik die klant niet kan helpen. Maar met een online voorraad van 5.000 artikelen in onze webshop, hebben wij een gewenst product de volgende dag al in de winkel – of bij de klant thuis bezorgd! En mocht het product ‘in het echt’ tegenvallen, dan is dat ook geen probleem, je bent namelijk niet verplicht deze af te nemen. Wij verkopen nou eenmaal artikelen die je moet voelen, ruiken en openmaken – en daar zijn we heel blij mee!”, aldus Erik Bodde. 

BLWH Karin en Erik

Fijn team

Erik en Karin vullen elkaar goed aan en zijn een hecht team, maar alleen kunnen ze de grote winkel niet runnen. Ze worden bijgestaan door een aantal gezellige verkoopsters. Karin Bodde: “We zijn heel blij met ons team, dat momenteel uit 10 personen bestaat. Het voelt als familie.” En dat merk je wanneer je de winkel binnenstapt, er hangt gewoon een ontspannen sfeer. Mensen lachen en zijn relaxed, hebben kennis van zaken en zijn hulpvaardig. Maar bovenal klantgericht, en dat is toch waar je voor terugkomt!