De afgelopen 40 jaar heeft Elite Mode een winkel gehad op het Willem Royaardsplein (Duinzigt), maar het werd tijd voor iets anders vanwege de revitalisatieplannen van het plein.

 

De Frederik Hendriklaan had altijd al een speciale aantrekkingskracht op eigenaren Bert en Nelleke Spijksma (58 jaar), dus toen ze besloten een nieuwe weg in te gaan werd er gezocht naar een geschikt pand op De Fred. En dat is gevonden op nummer 236! Er moest echter nog een boel gebeuren aan het pand en vanaf afgelopen december is er dan ook grondig verbouwd. En met behulp van een architect is de winkel prachtig ingericht en gestyled, alles is nieuw en klaar voor de toekomst. 

“We hebben de winkel en uitstraling getransformeerd naar een nieuwe modebeleving: Elite Mode 2.0. De service blijft hetzelfde, zoals onze klanten van ons gewend zijn. Dat is onze kracht.”, aldus Bert en Nelleke.

elite winkelinterieur

En om iedereen hier al van op de hoogte te stellen, was er in het weekeind voorafgaand aan de opening een feestelijke guerrilla-actie op de laan waarbij het winkelend publiek in de spotlights werd gezet. Een rode loper en een 3 meter hoge eventbanner sierden de stoep voor het winkelpand, en klanten werden door het verkoopteam enthousiast onthaald met een goodiebag. Ook was er de gelegenheid om als celebrity gefotografeerd te worden.

elite collage instagram

Maandagavond 6 maart vond de officiële opening voor familie, vrienden en genodigden plaats. Ook hier lag de rode loper uit en werd iedereen ontvangen met een glas bubbels. Er waren een boel gasten in de prachtig verlichte winkel, die allemaal zeer onder de indruk waren. De ambiance was warm, overal stonden verse bloemencreaties en er hing een uitnodigende sfeer. Al met al een geslaagde openingsavond onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgd door buurman Eet-idee Koot.

elite opening

Elite Mode is zeker een aanwinst voor De Fred, zowel qua winkel als het aanbod. Elite Mode is immers al heel lang een begrip in Den Haag op het gebied van damesmode en een mooie aanvulling op de reeds bestaande modezaken op onze laan. “Wij zijn trots om met de nieuwe Elite Mode deze nieuwe weg in te slaan, heten u vanaf heden van harte welkom en verrassen u graag.”