Sunday’s op de Frederik Hendriklaan bestaat dit jaar 25 jaar, is verbouwd èn een vernieuwing rijker: een spray-tan cabine. We kunnen voorlopig de winter weer door!

 

De vaste klanten hadden het al een tijdje in de gaten dat Sunday’s werd verbouwd. Vijftien jaar geleden onderging de zonnestudio een metamorfose door van Ayk Suncenter (op dat moment 10 jaar geopend) de eerste Sunday’s te worden, maar inmiddels deed de bruin, blauwe en kersenhouten uitstraling wat gedateerd aan. Het afgelopen jaar heeft het team van Sunday’s, samen met een interieurbouwer, zich bezig gehouden met het nieuwe ontwerp en heeft de vernieuwde studio inmiddels een frisse uitstraling, o.a. door het gebruik van veel witte kleuren met oranje accenten. Leuk om te weten is dat dit de basis zal worden voor alle filialen van Sunday’s, waarbij ieder zijn eigen stijl hanteert al naar gelang de indeling van de ruimte en locatie van de studio. Zo hebben ze op De Fred gekozen voor een chique uitstraling, passend bij onze prachtige laan.

foto studio sundays 

Spray-tan cabine

Los van 13 dertien zonnebanken heeft Sunday’s nu ook een spray-tan cabine. Er was natuurlijk al de mogelijkheid dit te laten doen in Beauty Salon Boven waar e.e.a. met de hand gebeurt, maar nu kunt u sprayen in privacy in de cabine. Voor mensen die overgevoelig zijn voor zonlicht, of die ’s avonds een feestje hebben en eerder geen tijd hadden om hun kleur verantwoord op te bouwen, is dit de ideale uitkomst. In 10 minuten een mooie kleur, niet van echt te onderscheiden, en die nog eens circa 10-14 dagen aanblijft. Er zijn drie verschillende basiskleuren waar uit gekozen kan worden, en dan zijn er nog verschillende bronzers.

INSTRUCTIE SPRAYTAN 002

Dank aan de klanten

Zoals gezegd zijn er veel voorbereidingen aan de verbouwing vooraf gegaan, werkelijk alles is onder handen genomen. Sunday’s is al die tijd open gebleven en er is veel achter de schermen geprobeerd te werken, maar het was toch rommelig voor de klanten. Desondanks zijn mensen loyaal gebleven. “Het is mooi om te zien dat mensen blijven komen en met je mee leven, dat geeft energie. Soms moest iemand toch over de snoeren heen stappen…!”, aldus Ron ter Heege. 

Als dank voor deze loyaliteit, en natuurlijk om de nieuwe studio te presenteren, is er tot en met zondag 11 december een wel heel speciale actie: 20 minuten zonnen voor € 9,95 en een full body spray-tan sessie voor € 14,95. En o ja, bij Sunday’s bewaren ze uw zonnecosmetica gewoon in hun la achter de balie. Dus als u een keer spontaan wil zonnen, dan hoeft u niet eerst naar huis om uw product te halen!

sundays actie