Vorige week is EU Media geopend op Frederik Hendriklaan 147, een nieuwe media winkel waar ze van alles verkopen voor mobiele telefoons, tablets en laptops.

Deze producten zijn op dit moment nog niet zelf te koop in de winkel. Dit zal eerdaags echter wel het geval zijn, het is de bedoeling dat de mobiele telefoons, tablets en laptops voor kerst al in de winkel liggen.

EU Media is niet nieuw in de business, ze hebben eerder een winkel gehad in Leidschendam. Toen daar het huurcontract afliep en ze op zoek waren naar een nieuwe locatie, kwam er een plekje vrij op De Fred. De eigenaresse zegt dat het een prachtige locatie is en heel trots is deel uit te maken van onze prachtige laan!

De winkel is ruim ingericht en heeft een open sfeer. Leuk detail is de ‘rode loper’ waarover je naar binnen kan, het geeft gelijk een welkomgevoel. In de winkel zelf staan toonbanken en vitrines voor de diverse accessoires en toebehoren. De wanden hangen vooral vol met een zeer ruim assortiment aan telefoonhoesjes, zo’n aanbod bij elkaar zie je niet vaak meer in een fysieke winkel. Er zijn zelfs al iPhone 7 hoesjes te koop!

IMG 5905

Wat EU Media onderscheid van andere zaken in zijn soort? Er is een zeer groot assortiment met daarin voor ieder wat wils, gecombineerd met de scherpe prijzen, aldus onze nieuwe collega. En ze zijn op zondag open (12-17 uur).

Tot ziens bij EU Media op De Fred!