De afgelopen maanden zijn er een aantal winkels bijgekomen op De Fred die zowel vrouwen als mannen blij maken… 

 

Want we worden toch allemaal blij van een goed voorkomen? En hoe leuk is het niet om jezelf te verwennen met spullen voor je huid en haar, of op een verantwoorde manier met je gezondheid bezig te zijn?

Daarom presenteren wij met trots op De Fred: Parfumerie Douglas, Holland & Bartlett en Brain Wash Kappers. Alle drie de concepten zijn een aanwinst voor onze laan en trekken nu al veel bezoekers.

logo holland and barret

Holland & Bartlett is de nieuwe naam voor De Tuinen. Het is een keten van gezondheidswinkels met meer dan 1.000 winkels in meer dan 10 landen, waaronder nu dus ook Nederland en België. In 1870 in Engeland opgericht door, hoe kan het anders, de heren Bartlett en Holland en uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van voedingssupplementen en vitaminen. Daarnaast heeft Holland & Bartlett natuurlijk ook aandacht voor o.a. persoonlijke verzorging en voeding & dranken. Wist je trouwens dat alle verzorgingsproducten biologisch afbreekbaar zijn? Dus je hoeft niet bang te zijn bij te dragen aan de plastic soep in de oceaan! Je kan Holland & Bartlett vinden op De Fred nr. 203.

logo parfumerie douglas

Parfumerie Douglas is natuurlijk een bekende speler en nu al niet meer weg te denken van onze laan. Het is een gezellige winkel die gastvrijheid uitstraalt. Dat zal komen omdat het een familiebedrijf is en er veel ervaring binnen dit team is. Dat voel je wanneer je binnen komt in de winkel op De Fred nr. 176. En dat hoeft niet alleen te zijn om iets te kopen: kom gerust binnen voor een uitgebreid huidadvies, een touch-up van uw make-up of gewoon een kopje koffie! Het ruikt er bovendien altijd lekker.…

logo brain wash kappers

Brain Wash Kappers is in september 2014 gefuseerd met Club Kappers en is met bijna 200 salons de allergrootste kappersketen van Nederland. Afgelopen februari is de bekende vestiging van Club Kappers op De Fred nr. 188 gerestyled en sinds eind van die maand bezig onder de nieuwe naam Brain Wash Kappers, èn het nieuwe concept. Dit houdt in persoonlijk advies dat bij je past, zonder afspraak en dicht in de buurt. En o ja, je betaalt altijd hetzelfde, of jou nou lang haar of kort haar hebt – ook voor het kleuren!

Dus kom naar De Fred en neem een kijkje in deze nieuwe winkels. Tot ziens!