Sabon is natuurlijk geen nieuw gezicht op De Fred. 

Het afgelopen anderhalf jaar waren zij al vertegenwoordigd op het zuidelijke deel van de laan en onlangs zijn ze de noordelijke kant op verhuisd. Waarom was dit en hoe gaat het op de nieuwe locatie?

Gabriëla van Sabon vertelt: “Onze oude locatie was mooi en we zaten er relatief nog maar kort, maar de eigenaar van het pand wilde de winkel vergroten. Dat zou voor ons te groot worden, dus zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe locatie op de Frederik Hendriklaan.”

Nieuwe winkel
En dat is nummer 164 geworden: een zeer overzichtelijke, maar vooral warme winkel. Je krijgt gelijk een fijn gevoel wanneer je binnen komt. Alle producten staan netjes en overzichtelijk gesorteerd en er zijn geen lege schappen. Heel uitnodigend is het scrubeiland voor in de zaak, met daaromheen allerlei producten die je kan uitproberen. Erg handig, gezien het grote aanbod van Sabon – zo weet je tenminste dat je iets koopt dat bij je past! Gabriëla vindt het vooral fijn dat ze nu meer ‘in de loop’ zitten - er zijn dus verschillende voordelen voor alle partijen.

sabon collage 615

Hoewel de winkel al de eerste week van mei geopend was, heeft de Grand Opening pas op 21 mei jl. plaatsgevonden. Hier was in de voorafgaande weken al veel ruchtbaarheid aan gegeven, o.a. in de winkel zelf en via de Facebookpagina van Sabon, waardoor de opening zelf een groot succes was. Er waren zoveel mensen dat de winkel al gauw vol stond en het feestje zich ook naar buiten verplaatste!

De komende periode heeft Sabon een speciale actie-tafel in de winkel. Hierop heb je 50% korting als member zijnde. Ben je nog geen member, dan kan je dat direct worden en gebruik maken van de korting! Wat nog leuk is om te weten is dat de producten van Sabon parabenen- en SLS-vrij zijn, gemaakt via oeroude technieken en recepten. Altijd met respect voor mens, dier, milieu en maatschappij.


We wensen Sabon veel succes in hun nieuwe winkel!