Op zondag 3 juli a.s. zal er tussen 12-17 uur een nieuw evenement op De Fred plaatsvinden: Home Fred Home!

In een relaxte sfeer kunt u slenteren langs de verschillende kraampjes die onze ondernemer speciaal voor u hebben ingericht met bijzondere aanbiedingen, ludieke acties of anderszins leuke producten. De huiselijke sfeer wordt benadrukt door onze eigen ondernemers, waarbij er beperkt ruimte zal zijn voor ondernemers van buitenaf, wat de herkenbaarheid voor u vergroot. U bent helemaal HOME!

Een en ander wordt opgeluisterd door live muziek: er zullen afwisselende optredens plaatsvinden over de laan, variërend van jazz tot klassieke muziek. Er zal tevens aandacht worden geschonken aan de kinderen. Op verschillende plekken zullen er activiteiten georganiseerd worden die diverse leeftijdscategorieën zullen aanspreken, o.a. een nostalgische draaimolen voor de allerkleinsten en knutselactiviteiten en graffiti maken voor de wat oudere kinderen.

Bijzonder noemenswaardig is dat er het gehele weekeind van Home Fred Home – dus ook op zaterdag 2 juli – speciaal vervoer over De Fred zal plaatsvinden!  U als gast van De Fred kan, met of zonder aankopen, van of naar uw auto of bus/tramhalte gebracht worden. Of gewoon vooruw plezier van de ene kant van de laan naar de andere kant gereden worden... En als u een bezoek aan De Fred zou willen combineren met het Haags Gemeente Museum (HGM) dan kan dat ook: er zal dit weekeind een special opstapplaats voor het HGM komen voor vervoer naar en van De Fred!

Inderdaad, het hele weekeind. Dit omdat De Fred service & aandacht hoog in het vaandel heeft staan en wij het belangrijk vinden u zo af en toe extra in de watten te leggen.

Dus zet het weekeind van 3 juli in uw agenda en neem uw familie en vrienden mee naar dit nieuwe, gezellige evenement op De Fred!

foto flyer HFH