Kruid & Druif start crowdfunding om Nederland te voorzien van Aziatische maaltijdpakketten.

Kruid & Druif brengt Aziatische smaaksensaties naar de Nederlandse keuken. Aziatische gerechten met recept en alle benodigde specerijen, kruiden en exotische versproducten in precies de juiste hoeveelheid. 

Marloes de Bruijn & Erik van den Brand openden in 2012 hun eigen zaak in Den Haag. Een nieuw kookconcept: de klant bereidt thuis authentieke Aziatische gerechten met verspakketten van Kruid & Druif. Het pakket bevat álle (verse) ingrediënten, afgemeten voor het gerecht inclusief een duidelijk geschreven recept. Bij elk gerecht wordt een bijpassende wijn aangeboden. Kruid & Druif gaat voor uitbreiding.

Ontwikkelingen Kruid & Druif 2012-2016
Vanuit de winkel worden maaltijdpakketten aangeboden van meer dan 50 Aziatische gerechten. Afgelopen jaar verhuisde de winkel naar de huidige A-locatie op de Frederik Hendriklaan en werd het belangrijkste product van Kruid & Druif geprofessionaliseerd: de Spicebox. In de Spicebox vind je het recept en alle afgemeten kruiden en sausjes voor het gerecht. Met de Spicebox willen de ondernemers heel Nederland van authentieke Aziatische gerechten voorzien. 
"Door de verhuizing en het professionaliseren van de Spicebox zijn er veel deuren open gegaan. Nu is het moment om door te pakken! Naast de winkel hebben we sinds kort een online pakket dat landelijk bezorgd wordt en we hebben een extern verkooppunt in de Markthal van Rotterdam!", aldus Marloes de Bruijn. 

marloes erik rechthoek

Crowdfunding
Vorige week donderdag ging de crowdfunding-campagne van start. Met dit investeringsbedrag gaan Erik en Marloes de huidige drie verkoopkanalen uitbouwen: de concept-store, de landelijke online verkopen en de uitbreiding van externe verkooppunten. Klik HIER voor meer informatie over deze crowdfunding-campagne.