Op 2 november 2014 zal Coen Stegeman, bedrijfsleider van Lunchroom Boosty, de marathon van New York gaan lopen en steunt hiermee KIKA.

Kinderen met kanker hebben recht op de beste behandeling volgens Coen Stegeman. "Voor veel ziekte's zijn er tegenwoordig geneesmethode's maar voor deze ziekte helaas nog niet", aldus Coen.

Het lopen van de marathon is voor hem een grote uitdaging maar om als kind te moeten vechten tegen deze vreselijke ziekte is volgens Coen nog veel erger. Geef nooit op!! is zijn motto.

Door middel van sponsoring probeert hij geld in te zamelen voor KIKA. Op deze manier wil Coen zijn steentje bijdragen aan het onderzoek dat het genezen van kanker bij kinderen uiteindelijk mogelijk maakt.

Een fantastisch initiatief natuurlijk! Met grote toewijding is Coen al aanzienlijke tijd bezig om zijn sponsorbijdrage uiteindelijk zo groot mogelijk te maken.

Zo staat er al geruime tijd een collectebus bij Lunchroom Boosty waar klanten hun bijdrage kunnen doneren en op Koningsdag is ook al de juiste aandacht geschonken aan dit initiatief.

Op 14 september a.s. heeft Coen i.s.m. restaurant Waterproef zelfs een Dine4Kika georganiseerd.Een speciaal Diner met aansluitend een veiling waarvan de opbrengst naar Kika gaat.

Klik hier voor meer informatie.

De winkeliers van de Fred wensen Coen Stegemans heel veel succes en waarderen zijn initiatief bijzonder!

Ook ú kunt Coen natuurlijk sponsoren door een bedrag over te maken en het onderzoek naar genezing van kanker bij kinderen te steunen.

Door op onderstaande button te klikken krijgt u alle informatie die u nodig heeft om uw bijdrage te leveren.

 

Steun KIKA