Voor het eerst neemt Bosman Wijnkopers deel aan de landelijke verkiezing voor 'De Wijnwinkel van het jaar'. Een competitie uitgeschreven door het kritische wijnmagazine de Perswijn.

Bosman wijnkopers heeft zich de laatste jaren in alle stilte ontwikkeld tot één van de beste aanbieders van duurzaam gemaakte wijnen op de Nederlandse markt. De collectie word wijn voor wijn vernieuwd met spraakmakende wijnen van biologische en biodynamische herkomst. Dat is de laatste tijd goed merkbaar in de media. Niet alleen zijn de wijnen van Bosman steevast te zien naast de gerechten van Robert Kranenborg tijdens De Wereld Draait Door maar vooral ook in de kranten en bladen.

Bekende (wijn)schrijvers als Harold Hamersma(de grote Hamersma gids), Nicolaas Klei(AD, ZIN magazine, Elsevier), René van Heusden(Perswijn), Pieter Nijdam(telegraaf) zijn slechts een greep uit een aantal recensenten die die prachtige recensies schreven over de wijnen van Bosman.

Na de eerste ronde staat Bosman al op de 6e plaats, maar met wat meer stemmen eindigen zij wellicht wat hoger. het zou een mooie 'overwinning' zijn als juist op de Fred de winnaar zou kunnen worden gehuldigd!

U kunt ook uw stem uitbrengen door op onderstaande button te clicken. er worden verder geen vragen gesteld en er kan per computer slecht 1 stem worden uitgebracht.

Doet u mee?

Stembutton