Op zaterdagavond 21 juni van 18.00 totdat het donker wordt is er voor de tweede maal een Statenkwartier Midzomeravondpicknick, voor het eerst op het Frederik Hendrikplein.

Het idee

Er is nieuw elan in het Statenkwartier! Velen willen een buurt waar je elkaar kent, samen dingen onderneemt en nieuwe plekken creëert waar je elkaar treft.

Ons idee van de picknick is om op een mooie zomeravond op de ‘dorpsweide’ van het Frederik Hendrikplein buurtgenoten te ontmoeten van alle nationaliteiten die onze wijk rijk is. Vraag anderen in je straat, bekend of nog onbekend, om mee te komen!

Meenemen

We stellen voor dat iedereen eten en drinken meeneemt en dat we dat met elkaar delen. Met zoveel verschillende nationaliteiten in onze wijk zou het natuurlijk leuk zijn als iedereen wat lekkers uit eigen land zou meebrengen! We willen jullie ook vragen om (wegwerp)bordjes, -bekertjes, -bestek, servetjes, een picknick-kleed, eventueel een warme trui e.d. mee te nemen. En graag ook een vuilniszak want we willen het plein natuurlijk weer netjes achterlaten!

Niet meenemen

We houden ons aan de regels die voor het gebruik van het plein gelden, dat wil zeggen dat er géén barbecues, vuurkorven of ander vuur gestookt zullen worden bij deze picknick.

Na de picknick

Uiteraard laten we het plein weer zo netjes achter zoals we dit hebben aangetroffen. Daarom vragen we jullie om een vuilniszak mee te nemen en je aandeel in het vuilnis na afloop mee te nemen naar huis.

Slecht weer

In het geval van slecht weer gaat de picknick gewoon niet door. Je hoeft je niet af te melden als je niet komt. Je zou gezellig met je buren in de straat bij iemand thuis het idee toch kunnen uitvoeren...

Vragen

Als je vragen hebt, stuur dan een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Deelname aan de picknick is vrijblijvend, dat wil zeggen dat je je niet hoeft aan- of af te melden.

Tot ziens op 21 juni!
De Midzomeravondpicknick-commissie
Ernest, Francis en Martine