Consumenten anno 2014 verwachten actuele en relevante informatie die visueel aantrekkelijk wordt gepresenteerd en een goede website is daarbij een belangrijk instrument om te kunnen communiceren zonder kwaliteit en beleving uit het oog te verliezen.

Met de lancering van het nieuwe portal www.defred.nl slaan Haagse ondernemers de handen ineen om het leukste winkelgebied van Den Haag ook online te presenteren aan Hagenaars, expats, dagjesmensen en toeristen.

De nieuwe site informeert bezoekers op een stijlvolle en eigentijdse manier over wat de Fred te bieden zoals evenementen, bereikbaarheid en parkeren, koopavonden en –zondagen. En natuurlijk worden alle winkeliers op een fraaie en eigentijdse manier gepresenteerd. De nieuwe website is volledig responsive ontwikkeld om een optimale werking op tablets en mobile devices te garanderen waarbij ook video en e-mail nieuwsbrieven volledig zijn geïntegreerd.

Over de Fred

De Fred is de meest charmante winkelstraat van Den Haag waar vooral de variatie in het aanbod van winkels opvalt. Veel gespecialiseerde ondernemers op het gebied van mode, vrije tijd, wonen, eten en drinken en reizen zijn vertegenwoordigd maar ook voor de dagelijkse boodschappen is iedereen welkom op de Fred. Een dagje shoppen op de Fred is perfect te combineren met een bezoekje aan de nabij gelegen haven van Scheveningen, het Omniversum, het Museon, het Haags Gemeentemuseum of Madurodam. Onlangs werd de Laan nog uitgeroepen tot meest sfeervolle winkelstraat van Nederland.