Openingstijden

ma09:30 – 17:30
di09:30 – 17:30
wo09:30 – 17:30
do09:30 – 20:00
vr09:30 – 17:30
za09:30 – 17:00
zo Gesloten

Contact

De beste oog- en hoorzorg voor de beste prijs!

De nieuwste technologie: Precisie tot in detail.
Alle gezichten zijn verschillend en onze ogen zijn uniek. Als extra service gebruiken wij in onze winkel de nieuwste technologie, om uw bril perfect aan te laten passen.

Bij Specsavers vinden wij persoonlijke aandacht heel belangrijk. Onze specialisten en opticiens nemen de tijd voor een zorgvuldige oogmeting, zodat wij u een persoonlijk advies kunnen geven.  Door middel van de Digitale Precisie Meter kunnen wij niet alleen nóg meer meten, maar deze metingen ook veel nauwkeuriger doen. Wij stemmen de glazen nauwkeurig op uw ogen en uw montuur af voor een optimaal kijkcomfort.

Specsavers heeft een ruim assortiment aan modieuze kwaliteitsbrillen en helpen u graag bij het kiezen van het juiste montuur of kunt u kiezen uit een diversiteit aan hoogwaardige contactlenzen. Het contactlens assortiment past bij vele voorkeuren en levensstijlen. Voor een subtiele verandering of een opvallende accentuering van de oogkleur kunt u ook kiezen voor onze kleurlenzen.

Door de combinatie van gediplomeerde lokale opticiens met een inkoopkracht van meer dan 2000 winkels wereldwijd, kunnen wij u kwaliteitsproducten van 's werelds beste fabrikanten aanbieden tegen de scherpste prijs. Daardoor kunnen wij de beste oogzorg toegankelijke maken voor iedereen!

Niet alleen de beste oogzorg, maar ook de beste hoorzorg vind u in onze winkel! Gun uzelf een goed gehoor, de audicien is uw eerste aanspreekpunt wanneer u hinder ervaart. Specsavers heeft hoortoestellen voor elk type gehoorverlies. Loop eens binnen, u loopt weer naar buiten met een goed gehoor én een goed gevoel.

Partners:
Luc Sligchers       - Opticienpartner
Wanda Bogaarts - Retailpartner
Daan van Boven - Audicienpartner