Openingstijden

ma13:00-18:00
di9:00 - 18:00
wo9:00 - 18:00
do9:00 - 18:00
vr9:00 - 18:00
za9:00 - 17:30
zo13:00-17:00 *
*1e zondag van de maand 13:00-17:00

Contact

Pure weldaad voor iedereen

Stap de wereld binnen die Sabon heet en omring jezelf met luxe en weldaad. Kom naar onze winkel en probeer onze producten, ontspan en geniet! Ruik er de magische geuren, voel de natuurlijke materialen en proef aan de opwindende atmosfeer. Verwen jezelf met onze exclusieve bad-, douche- en wellnessproducten, aroma’s en accessoires.

Zorg goed voor jezelf

Sabon Bath & Body Care is een wereldwijd concept voor huidverzorgingsproducten. Sabon geeft om de wereld waarin we leven en houdt daar voor 100 procent rekening mee. Vanaf het allereerste begin zijn we ons dan ook bewust van de kracht en schoonheid van de natuur. We gebruiken daarom de gezondste en meest excellente ingrediënten en voegen daar enkel de beste geurextracten en meest natuurlijke aromatische oliën aan toe. Van edelweiss uit Zwitserland tot mineralen uit de Dode Zee.

Exclusieve geuren voor jou

Onze parfumexperts hebben de geurencollectie van Sabon samengesteld uit hoge kwaliteit aroma-extracten uit de hele wereld. En doordat we continu naar unieke en opwindende combinaties zoeken, bieden we je een variëteit aan geuren, passend bij je persoonlijkheid en situatie. Natuurlijk hebben we ook exclusieve geuren voor speciale momenten en gebeurtenissen.

Het perfecte geschenk

Geven is het sleutelwoord bij Sabon. Daarom denkt Sabon bij bijzondere gelegenheden aan jou en je geliefden. Wil je je partner of goede vriendin bijvoorbeeld verwennen, ben je op zoek naar een mooi kerstgeschenk, of wil je je moeder verrassen met Moederdag? Voor elke gelegenheid hebben wij speciale giftsets samengesteld. Uiteraard kun je ook zelf een pakket creëren dat precies past bij de persoon aan wie je het geeft. Daar helpen we je graag bij en uiteraard verpakken we het met zorg. Zo wordt het een prachtig cadeau. De verpakking vormt namelijk een belangrijk deel van de Sabon-belevenis: elk presentje wordt individueel ingepakt en krijgt van ons een persoonlijke behandeling.

 

 

Volg ons ook op facebook!

https://www.facebook.com/sabondenhaagstatenkwartier/