Snel, lekker en thoughtful. Dat is Boosty.

Meer info

Restaurant Walong is al jaren een begrip op de Frederik Hendriklaan, met een uitgebreide kaart. In de middag kan je hier heerlijk lunchen en genieten van de uitgebreide Dim Sum gerechten; gestoomd, gefrituurd en gebakken. 

Meer info

Lunchroom Tasty is sinds november 2004 geopend en gelokaliseerd op de hoek van Prins Mauritslaan en de Frederik Hendriklaan.

Meer info

Welkom bij Naga Thai, ons restaurant gevestigd in het hart van het Statenkwartier, waar u kunt ontspannen, genieten en op reis gaan om de authentieke en evenwichtige smaaksensatie van de traditionele Thaise keuken te ontdekken in een moderne Thaise omgeving.

Meer info

Met een zonnig terras op het Frederik Hendrikplein heeft Brasserie Meys het beste plekje in het Statenkwartier.

Meer info

De succesvolle espressobarketen Doppio Espresso heeft in hofstad Den Haag haar 27e vestiging geopend.

Meer info

De huiskamer van het Statenkwartier

Meer info

Klein gezellig indonesisch restaurant in huiskamer sfeer, tevens ook voor afhalen!

Meer info

Koemans Snacks & Broodjes (sinds 1956) en al jarenlang een Smaakvol begrip aan de Frederik Hendriklaan 182 te Den Haag.

Geniet van een heerlijk kopje koffie en vers gebakken broodjes met de beste en lekkerste soorten beleg. Ook de snacks zijn van top kwaliteit waarbij het Koemans Team u laat genieten van de beste Broodjes, Snacks en Maaltijden. Uiteraard ook van de heerlijke Milkshakes, Softijs, IJsjes en diverse soorten Frisdranken.

Koemans Snacks & Broodjes, een feest voor klein en groot! Welkom op de Fred en van harte welkom bij Koemans Snacks & Broodjes.

Meer info

 

Geopend van 12:00 ~ 22:00 uur


zaterdag avond gesloten!

 

 

U kunt dagelijks uw keuze maken uit 20 verschillende smaken o.a.10 verschillende vruchten soorten (sorbet-ijs) welke geen vet en lactose, allergenen of gluten bevatten.

Uiteraard kunt u ook genieten van een heeerlijke Italiaanse espresso of ristretto of onze ongekende cappuccino allen gemaakt
van 100% Arabica koffie bonen en gebrand in drie verschillende soorten om zo tot de beste mélange te verkrijgen.

In onze receptuur voor ambachtelijke ijsbereiding verwerken wij uitsluitend natuurlijke producten zonder toevoeging van syntetische kleurstoffen en smaakstoffen.

De ijssoorten op melkbasis bevatten niet meer dan 7% vet per liter, in tegenstelling tot fabrieksijs welke een vetpercentage bevatte tussen de 26% en 35% vet doordat in fabrieksijs roomboter wordt verwerkt.

 

 

 

 

 

Meer info

In onze specialiteitenrestaurant op de Frederik Hendriklaan kun je terecht voor heerlijke espresso's, cappuccino's en latte macchiato's maar ook voor vers gebakken panini's, heerlijke pasta's en pizza's die in een houtoven zijn gebakken.

Meer info