Openingstijden

magesloten
digesloten
wo09:30 - 17:00
do09:30 - 17:00
vr09:30 - 17:00
za09:30 - 17:00
zo Gesloten

Contact

TWB is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in glutenvrije producten. Ook met een lactose intolerantie of noten allergie kunt u bij ons terecht. Al onze producten worden uitsluitend met verse ingrediënten bereid.

Bij The Welsh Bakestone hebben we iedere week ander gebak op het menu staan. Kom langs voor een kopje koffie en een heerlijk vers gebakje.

Wilt u graag een glutenvrije high tea? Dat kan, graag wel van te voren reserveren.

Coeliakie
Eigenaresse Yvette Pronk komt van een familie die al vijf generaties eigenaar is van verschillende, horeca gerelateerde winkels. Al van kinds af aan vond zij het leuk zelf in de keuken te bakken, mede ingegeven door haar coeliakie. Toen zij twee jaar oud was werd vastgesteld dat zij coeliakie had. Veel glutenvrije producten waren voor haar niet te koop, waardoor zij al snel zelf probeerde deze zelf te maken. Nadat werd vastgesteld dat vier van haar zes kinderen ook coeliakie hadden, was zij nog meer gedreven een veelheid aan glutenvrije producten zelf te bakken, zodat haar kinderen met eten en drinken niets te kort komen ten opzichte van andere kinderen. Zo ontwikkelde zich ook haar liefde en kennis voor het maken van feesttaarten.

Klik HIER voor meer informatie over coeliakie. 
Klik HIER voor onze Facebookpagina.