Openingstijden

ma - vr10:30 - 18:30
za10:30 - 18:30
zo10:30 - 18:30

Contact

Stel je voor: Je stapt de drempel over van een ogenschijnlijk normale winkel in een oer-Hollandse winkelstraat en in eens hangen overal poothammen om je heen. En niet zomaar hammen, maar die van het wereldberoemde Ibérico-varken, dat ook wel bekend staat als Pata Negra.

Een stukje Spanje in Nederland, dat is wat Ibericus wil zijn. En dat we vooralsnog aardig slagen in die opzet blijkt uit de lovende woorden die de beroemde culinair recensent Johannes van Dam voor ons over had, toen hij in de Elsevier optekende dat onze vestiging in Amsterdam hem voor het eerst het gevoel gaf dat Amsterdam een wereldstad is. Die sfeer en dat gevoel willen wij nu ook op de Frederik Hendriklaan oproepen.

Bij Ibericus kunt u terecht net als in de hoofdstad voor een lekker broodje met Jamon Ibérico, een kopje koffie of gewoon een bordje met ham, chorizo en andere Spaanse delicatessen. Maar onze winkel in Den Haag biedt nog meer, want in navolging van onze Spaanse vestiging bieden wij onze gasten op de Frederik Hendriklaan ook een typisch Catalaanse tapaservaring aan. Een primeur voor Ibericus in Nederland dus! ,,Wij hebben een assortiment met ‘open’ hampoten, waarvan zelfs onze Spaanse gasten opkijken,’’ legt manager Cristina González uit. ,,Maar ook voor bijzondere pata negra croquetas of een bijzondere hamburger kunnen onze gasten bij ons terecht. Dus als je even je ogen wilt sluiten en dat typisch Spaanse gevoel wilt ervaren, kom dan vooral langs bij Ibericus Den Haag.’’