Openingstijden

ma - vr08:00 - 18:00
za08:00 - 17:30
zo09:00 - 16:00

Contact

Bij Bakkerij van Kempen staat kwaliteit en service voorop.

Ons brood en banket wordt met grote zorgvuldigheid gebakken in onze bakkerij in Den Haag.

De voorgeschiedenis van bakkerij van Kempen gaat terug naar 1926 waar Opa Kees van Kempen zijn bakkerij begon aan de Eerbeeklaan in Den Haag, waar een winkel en broodwijken werden geëxploiteerd. Tussen 1950 en 1960 werden de wijken afgestoten en ging men over op eigen filialen. Zo werd het eerste filiaal in 1965 aan de Zuiderparklaan in Den Haag geopend. Nadat in 1967 Opa Kees van Kempen zijn bedrijf heeft overgedragen aan zijn zoon, Kees van Kempen, volgt al snel de opening van de winkels op de Escamplaan in Den Haag en de Dr. van Mooklaan in Rijswijk.

Voor lange tijd werden de winkels bevoorraad met brood vanuit de bakkerij aan de Eerbeeklaan en met banket vanuit de banketbakkerij achter de winkel van de Escamplaan. Door toenemend succes kwam er behoefte aan meer productieruimte. In 1975 resulteerde dit in de bouw van een nieuwe bakkerij aan de Koperwerf. Brood en banket kwam hier samen.