Openingstijden

ma - vr08:00 - 18:00
za08:00 - 17:00
zo Gesloten

Contact

Uw gastheer is ondernemer Emile van den Berg!

Voor verse producten voor het ontbijt tot en met een gezellige en lekkere avond kunt u bij hem prima terecht. En daarnaast wordt u ook nog eens vriendelijk geholpen en kunt u hem prima vragen om persoonlijk advies over de ideale smaakmix van verschillende producten of bereidingsadvies voor een specifieke kaassoort in een bepaald gerecht.

Als we Emile vragen naar zijn juweeltjes in het assortiment dan roemt hij het ruime ambachtelijke Pietershoeve Boerenkaas assortiment en de Noord Hollandse Waerder kazen die verkrijgbaar zijn in een breed smaakpalet (die van u zit er ook bij, dat kan niet missen). Een speciale vermelding geeft hij aan de Boeren September Smeuïg Belegen en 'de oude mannenkaas' Boeren September Klassiek.

Daarnaast benoemt hij zijn specialisme in buitenlandse kazen uit (bijna) alle Europese landen, waarvan de grote diversiteit aan Italiaanse, Spaanse en Franse kazen bijzondere aandacht verdient. Niet voor niets hoort zijn winkel bij de top 3 van Nederland bij buitenlandse kaas!