Openingstijden

ma09:00 – 18:00
di09:00 – 18:00
wo09:00 – 18:00
do09:00 – 20:00
vr09:00 – 18:00
za09:00 – 17:00
zo12:00 – 17:00 *
*alleen de 1e zondag van de maand geopend

Contact

  • Specsavers
  • Frederik Hendriklaan 159
  • 2582 BZ Den Haag
  • T 070 3584458

Specsavers is een familiebedrijf, en wereldwijd de grootste zelfstandige keten van opticiens. 

 

Welkom.
Onze familiewaarden spelen een belangrijke rol in onze bedrijfsvoering. Wij geloven in vriendelijk, persoonlijk en professioneel advies. Onze volledig gediplomeerde medewerkers staan voor u klaar en begeleiden uw bezoek volledig. Zo garanderen wij u de allerbeste oogzorg.

Oogmeting.
Een oogmeting bij Specsavers gaat verder dan alleen het controleren van uw sterkte en de gezondheid van uw ogen. Onze opticiens en optometristen hebben altijd een uitgebreid gesprek met u, om uw wensen en behoeften te bepalen, en uiteraard uw vragen te beantwoorden. We raden u aan om uw ogen elke twee jaar te laten nakijken.

Nadat uw ogen nauwkeurig zijn opgemeten tijdens een oogonderzoek, is het tijd voor het uitzoeken van uw bril! Onze montuurspecialisten helpen u graag persoonlijk om het montuur te vinden dat bij u past en adviseren u over de juiste glasopties. Met de nieuwste technologie meten we uw glazen nauwkeurig aan. Kunt u niet wachten en wilt u zelf op onderzoek uit? Doe dan alvast inspiratie op online!

De nieuwste technologie: Precisie tot in detail!
Alle gezichten zijn verschillend en onze ogen zijn uniek. Als extra service gebruiken we in onze winkel de nieuwste technologie, om uw bril perfect aan te laten passen. Met de Digitale Precisie Meter kunnen we niet alleen nóg meer meten, maar deze metingen ook veel nauwkeuriger doen. We stemmen de glazen nauwkeurig op uw ogen en uw montuur af voor een optimaal kijkcomfort.

Contactlenzen.
Dag- of maandlenzen? Alle dagen per week of juist af en toe? Maximale draagtijd, zuurstofdoorlatendheid of optimaal comfort? Bij Specsavers heeft u de keuze uit een diversiteit aan hoogwaardige lenzen. Het assortiment past bij vele voorkeuren en levensstijlen; voor de meeste oogtypen is er een geschikte lens.

De opticiens en optometristen helpen u bij het vinden van passende lenzen bij uw ogen, levensstijl en behoeftes. Of het nu voor een speciale activiteit is, een andere look, alledaags gebruik of voor af en toe: ons assortiment geeft u alle vrijheid.

Levenslange service.
U bent bij Specsavers Frederik Hendriklaan altijd van harte welkom voor gratis onderhoud en kleine reparaties, zoals het vervangen van neuspads, het aandraaien van losse schroefjes, uw bril bijstellen of schoonmaken. Deze service bieden wij ook als u uw bril niet bij Specsavers hebt gekocht.

Vrijblijvend en gratis, een hoortest voor iedereen.
Wij vinden uw gehoor belangrijk. Zoals u voor een oogmeting naar een opticien gaat, kunt u voor een gehoortest vaak rechtstreeks bij onze StAr-geregistreerde audicien binnenlopen. Al onze audiciens zijn opgeleid om vast te stellen of een hoortoestel u kan helpen, of er toch een aanleiding voor u is om eerst een KNO-arts of audiologisch centrum te bezoeken.

Om te ervaren dat een hoortoestel u helpt, krijgt u bij Specsavers een gratis en vrijblijvende proefperiode, ongeacht waar en hoe u verzekerd bent! Daarna kunt u rekenen op 5 jaar nazorg.

Lokale betrokkenheid.
Omdat Specsavers een steentje bij willen dragen aan de lokale gemeenschap, geven wij per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting. Dit bedrag schenken we onder andere aan lokale doelen die de samenleving ten goede komen.
In 2016 heeft Specsavers Frederik Hendriklaan zich ingezet voor Stichting dierenhospitaal en ambulance, in 2017 wordt ingezet voor Heel Holland Beweegt.

Partners:
Luc Sligchers - Opticienpartner
Wanda Bogaarts - Retailpartner
Daan van Boven - Audicienpartner

.

.